85" 4K QLED TV QN90A Neo (2021)

QE85QN90AATXXH

 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 27ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • Naš najmoćniji doživljaj 4K rezolucije do sada
 • Vrhunac preciznosti u raspodeli svetlosti na ekranu
 • Inteligentni procesor usavršen za dubinsko učenje

Izaberi boju

Izaberi veličinu

 • Through the Quantum Mini LED and microlayer, the image of a surfer on the screen is displayed in detail in bright and dark areas, showing very clearly.
  Quantum Matrix tehnologija
 • Inteligentni procesor usavršen za dubinsko učenje
  Neo Quantum Processor 4K
 • Quantum HDR 32x
  Quantum HDR 32x
 • From a bird's eye view, a boat marked with a sound on the TV screen is circling and going out to the upper left.
  OTS+

Naš najmoćniji doživljaj 4K rezolucije do sada

Naš najmoćniji doživljaj 4K rezolucije do sada Naš najmoćniji doživljaj 4K rezolucije do sada

Vrhunac preciznosti u raspodeli svetlosti na ekranu

Quantum Matrix tehnologija

Neo QLED je rezultat razvoja Quantum Matrix tehnologije koja precizno kontroliše raspodelu svetlosti na našem novom i ekskluzivnom Quantum Mini LED televizoru. Zahvaljujući takvoj preciznosti sa istim uživanjem možeš pratiti potpuno mračne, kao i one najsvetlije scene.

Vrhunac preciznosti u raspodeli svetlosti na ekranu Vrhunac preciznosti u raspodeli svetlosti na ekranu

Inteligentni procesor usavršen za dubinsko učenje

Neo Quantum Processor 4K

Moćni Samsung Quantum procesor kroz dubinsko učenje u stanju je da emituje najpreciznije i najprilagodljivije slike koje možeš da zamisliš. Iz scene u scenu procesor prilagođava sliku prema okolnom okruženju i poboljšava emitovan sadržaj. Rezolucija je, uz moćno 4K AI skaliranje, uvek i potpuno 4K.

Inteligentni procesor usavršen za dubinsko učenje Inteligentni procesor usavršen za dubinsko učenje

* Doživljaj gledanja može varirati u zavisnosti od vrste sadržaja i formata. Skaliranje se ne može primeniti kod PC povezivanja i u Režimu video-igara.

Spektakularan kontrast, baš kako je režiser i zamislio

Quantum HDR 32x

Bogate, realne boje i dublji kontrast oživljavaju svaku nijansu i detalj. Videćeš značaj i najsitnijeg detalja zahvaljujući dinamičkom preslikavanju tonova, kojim HDR10+ iz scene u scenu vrši podešavanje boja i kontrasta.

Spektakularan kontrast, baš kako je režiser i zamislio Spektakularan kontrast, baš kako je režiser i zamislio

* Osvetljenost Quantum HDR televizora je zasnovana na internim standardima testiranja i podložna je promenama u zavisnosti od vizuelnog okruženja gledanja ili specifikacija. * QN90A 50 inča: Quantum HDR 24x

Milijardu nijansi boja uz Quantum Dot tehnologiju

100% trodimenzionalni opseg boja sa Quantum Dot tehnologijom

Quantum Dot tehnologija pruža ti našu do sada najlepšu sliku. Uz mogućnost prikaza 100% trodimenzionalnog opsega boja, Quantum Dot tehnologija pretvara svetlost u zadivljujuće boje koje ostaju iste, bez obzira na nivo osvetljenosti.

* 100% trodimenzionalni opseg boja izmeren je u Režimu za filmove i prema DCI-P3 standardu boja, a potvrđen je od strane udruženja VDE.

Milijardu nijansi boja uz Quantum Dot tehnologiju Milijardu nijansi boja uz Quantum Dot tehnologiju

* 100% trodimenzionalni opseg boja izmeren je u Režimu za filmove i prema DCI-P3 standardu boja, a potvrđen je od strane udruženja VDE.

Minimalni odsjaj sa ekrana olakšava gledanje

Antirefleksija

Ne dozvoli da ti odsjaj sunca upropasti gledanje utakmice usred dana, niti da ti uveče odraz lampe na ekranu pokvari gledanje filma, uz našu potvrđenu antirefleks zaštitu. Umesto da gledaš u odraz izvora svetlosti na ekranu, sada se sa bilo kog mesta u kući možeš prepustiti gledanju najnovijeg blokbastera.

Minimalni odsjaj sa ekrana olakšava gledanje Minimalni odsjaj sa ekrana olakšava gledanje

Najbolja slika sa svakog sedišta

Ultraširok ugao gledanja

Vidi svaki detalj iz bilo kog ugla. Ultraširok ugao gledanja znači da je slika jednako bogata detaljima i onda kada se gleda sa strane. Zato se kaže da je svako mesto idealna pozicija za gledanje.

* Nije dostupno na QN90A 50"

Briljantne boje iz svakog ugla

Širok ugao gledanja

Širok ugao gledanja znači da iz više uglova možeš videti iste briljantne boje sa manje distorzije. Čak i kada gledaš sa strane, uvek ćeš videti potpunu sliku.

Briljantne boje iz svakog ugla Briljantne boje iz svakog ugla

Dinamičan, realističan zvuk koji prati radnju

Zvuk koji prati predmet+ (OTS+)

Preko ugrađenih zvučnika možeš iskusiti živopisno realističan 3D zvuk koji će te smestiti u središte radnje.

Dinamičan, realističan zvuk koji prati radnju Dinamičan, realističan zvuk koji prati radnju

TV i soundbar, savršeno naštimovan orkestar

Q-simfonija

Okruži se zvucima TV-a i soundbara, savršeno naštimovanog orkestra. Q-simfonija na jedinstven način i istovremeno diriguje TV-u i soundbar zvučnicima, čime je, bez mutiranja TV zvučnika, osećaj potpune okruženosti zvukom bolji.

* Q-simfonija je raspoloživa samo sa kompatibilnim soundbarom. Proveriti kompatibilnost Q-simfonije u specifikaciji soundbar proizvoda.

TV i soundbar, savršeno naštimovan orkestar TV i soundbar, savršeno naštimovan orkestar

* Q-simfonija je raspoloživa samo sa kompatibilnim soundbarom. Proveriti kompatibilnost Q-simfonije u specifikaciji soundbar proizvoda.

Automatsko prilagođavanje zvuka prema tvom prostoru

SpaceFit zvuk

Zvuk sa izvora koji po želji možeš montirati na zidu ili ga ostaviti na stolu, svakako će, prilagođavajući se okruženju kroz koje se prostire, pružiti jedinstven doživljaj.

Automatsko prilagođavanje zvuka prema tvom prostoru Automatsko prilagođavanje zvuka prema tvom prostoru

Za svaku razgovetnu reč

Active Voice Amplifier (AVA)

Inteligentno prepoznavanje buke u realnom vremenu. Buka u dnevnoj sobi mogla bi prilično da pokvari doživljaj gledanja. Zato je tu AVA pojačivač, koji glasove iz scene ističe tako da dijalozi sa TV-a budu potpuno razumljivi slušaocu.

Za svaku razgovetnu reč Za svaku razgovetnu reč

Elegantan profil u modernoj, uglađenoj silueti

NeoSlim dizajn

Graciozan, ultratanak, uglađen dizajn nalik umetničkom delu, divan je iz svih uglova.

Elegantan profil u modernoj, uglađenoj silueti Elegantan profil u modernoj, uglađenoj silueti

Značajno bolje smenjivanje pokretnih slika u 4K 120 Hz

Motion Xcelerator Turbo+

Pobedi svakog neprijatelja, čak i pri ekstremnoj brzini. Uz izuzetne vrednosti smenjivanja pokretnih slika sve do 4K 120 Hz, možeš uživati u gejmingu koji se odlikuje ultratečnom akcijom bez laga i mutnih pokreta.

Značajno bolje smenjivanje pokretnih slika u 4K 120 Hz Značajno bolje smenjivanje pokretnih slika u 4K 120 Hz

Totalno drukčija od drugih scena

Super Ultrawide GameView & Game Bar

U veličinama 21 : 9 i 32 : 9 imaćeš ekstraveliku vidljivu površinu za maksimalni gejming užitak – i pobedu. Optimizuj svoju igru na Game Baru, meniju na ekranu na kome u realnom vremenu možeš izabrati dimenzije slike, proveriti ulazni lag, FPS, HDR, postavke bežičnih slušalica i još mnogo toga.

* Super Ultrawide GameView je raspoloživ za igrice koje podržavaju ultraširok prikaz i samo za PC igrice. * Neke igrice možda ne podržavaju ili je kod njih ograničeno korišćenje ove funkcije. * Može biti neophodna promena rezolucije ekrana sa spoljašnjeg uređaja. * Nije dostupno za Q60A od 32 inča

Totalno drukčija od drugih scena Totalno drukčija od drugih scena

* Super Ultrawide GameView je raspoloživ za igrice koje podržavaju ultraširok prikaz i samo za PC igrice. * Neke igrice možda ne podržavaju ili je kod njih ograničeno korišćenje ove funkcije. * Može biti neophodna promena rezolucije ekrana sa spoljašnjeg uređaja. * Nije dostupno za Q60A od 32 inča

HDR gejming sa niskom stopom kašnjenja, bez seckanja i kočenja

FreeSync Premium Pro

Sertifikovana AMD FreeSync Premium Pro™ tehnologija zaslužna je za doživljaj bez seckanja i kočenja, kao što je, osim toga, zaslužna i superiorna kombinacija tečne akcije pri najzahtevnijim performansama, izuzetno dinamičnih vizuala i niske stope kašnjenja, a sveukupne performanse pružaju sigurnu pobedu.

HDR gejming sa niskom stopom kašnjenja, bez seckanja i kočenja HDR gejming sa niskom stopom kašnjenja, bez seckanja i kočenja

Gledaj sve odjednom na jednom ekranu

Multi View

U isto vreme, na istom mestu, prati ono što je na televizoru, ali i ono što je na tvom mobilnom uređaju. Ne moraš da biraš između pregleda sportskih rezultata i video-tutorijala u vezi sa gejmingom, samo poveži telefon i pratićeš više svojih ekrana odjednom.

* Podržava Android OS i iOS pametne telefone. Potražiti stranicu sa korisničkom podrškom u vezi sa detaljima o kompatibilnim mobilnim uređajima.
Gledaj sve odjednom na jednom ekranu Gledaj sve odjednom na jednom ekranu

Dodirni i poveži

Tap View

Preslikavanje filmova ili muzike sa mobilnog uređaja na tvoj TV je lako poput samog dodira. TV oseća kada ga dodirneš svojim mobilnim uređajem i automatski preslikava sadržaj. Zbog toga je prebacivanje na TV brzo i lako, a ti sa uživanjem možeš nastaviti sa gledanjem omiljenog sadržaja.

* Tap View je raspoloživ na Samsung Galaxy uređajima sa Android OS 8.1 i novijim. * Nije dostupno za Q60A od 32 inča

Dodirni i poveži Dodirni i poveži

* Tap View je raspoloživ na Samsung Galaxy uređajima sa Android OS 8.1 i novijim. * Nije dostupno za Q60A od 32 inča

Konačno slobodan TV, bez kablova

Samsung TV Plus

Uživaj u strimovanju TV sadržaja uživo preko naših virtuelnih kanala, na Samsung TV Plus. Izaberi neki od mnogo kanala koji nude sadržaj za svačiji ukus, koji su trenutno aktuelni. Nema potrebe da tražiš preporuku za gledanje od prijatelja. Samo se uključi na Samsung TV Plus i sve će ti biti jasno.

* Usluga prikazivanja sadržaja može se razlikovati u zavisnosti od regiona i podložna je promenama bez prethodnog obaveštavanja.

Konačno slobodan TV, bez kablova Konačno slobodan TV, bez kablova

* Usluga prikazivanja sadržaja može se razlikovati u zavisnosti od regiona i podložna je promenama bez prethodnog obaveštavanja.

Provedi vreme gledajući, a ne tražeći

Univerzalni vodič

Iskusi pretraživanje sadržaja unapred koje će ti ubrzati pronalaženje prave stvari za gledanje u okviru trenutnog TV programa i OTT. Sada je lako pronaći omiljeni film i TV emisiju, sve je na jednom mestu.

* Usluga prikazivanja sadržaja može se razlikovati u zavisnosti od regiona i podložna je promenama bez prethodnog obaveštavanja.

Provedi vreme gledajući, a ne tražeći Provedi vreme gledajući, a ne tražeći

* Usluga prikazivanja sadržaja može se razlikovati u zavisnosti od regiona i podložna je promenama bez prethodnog obaveštavanja.

Dom je tamo gde je zdravlje

Samsung Health

Do zdravijih navika uz TV. Vežbaj pravilno uz pratnju trenera preko kamere, prati svoj dnevni napredak sinhronizujući podatke u Samsung Health aplikaciji i pristupaj sadržaju poznatih fitnes i duhovnih učitelja na jednom mestu.

Dom je tamo gde je zdravlje Dom je tamo gde je zdravlje

* Najbolje rezultate Smart Trainer postiže uz kompatibilnu veb-kameru. Veb-kamera se prodaje odvojeno. * Raspoloživost sadržaja kod pružaoca usluga i odgovarajućeg fitnes sadržaja može zavisiti od države i regiona. * Za upotrebu Samsung Health sadržaja može biti neophodno plaćanje. * Raspoloživost usluga podložna je promenama bez prethodne najave. * Potrebno je da korisnik bude prijavljen preko istog Samsung naloga na TV-u i na mobilnom uređaju. * Za sinhronizaciju zdravstvenih podataka neophodan je kompatibilan mobilni ili nosivi uređaj sa podrškom za Samsung Health aplikaciju.

Specifikacije

 • Proizvod QLED
 • Serija 9
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 13ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getReviews, 13ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Chat uživo Započni chat

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.