Jet 75 complete

Jet 75 complete

VS20T7536T5/GE

Izaberi boju

Boja :
 • Moćno čišćenje
  Naprednije performanse čišćenja
 • Jaka usisna snaga
  Digitalni inverter motor
 • Ekstremna usisna snaga
  Mlazni ciklon
 • Čist izlazni vazduh
  Petoslojni HEPA filtrirajući sistem*

Moćno čišćenje

Naprednije performanse čišćenja

Čisti različite vrsta podova maksimalnom snagom usisavanja. Samsung digitalni inverter motor stvara usisnu snagu od 200 W*. Aerodinamički dizajn vazdušnog sistema, od četke do filtera, optimizuje i protok vazduha, dok multiciklonska filtracija vazduha zadržava sitne čestice prašine.

Moćno čišćenje Moćno čišćenje

* Zasnovano na internom testiranju snage usisavanja na ulazu nemotorizovanog alata u Max režimu, u skladu sa standardom IEC 62885-2, klauzula 5.8.

Jaka usisna snaga

Digitalni inverter motor

Čisti mnogo efikasnije sa usisnom snagom do 200 W.* Digitalni inverter motor optimizuje protok vazduha svojim ultrazvučnim zavarenim aeroprofilnim lopaticama. Tako pruža snažnu usisnu snagu do 550 V**, održava visok nivo energetske efikasnosti i stvara do 200 V* usisavanja.

Jaka usisna snaga Jaka usisna snaga

* Zasnovano na internom testiranju snage usisavanja na ulazu nemotorizovanog alata u Max režimu, u skladu sa standardom IEC 62885-2, klauzula 5.8.**Zasnovano na internom testiranju u skladu sa standardom IEC 60335-1, klauzula 10.

Ekstremna usisna snaga

Mlazni ciklon

Uživaj u čistijem vazduhu i ekstremnoj snazi usisavanja sa visokoefikasnom i multiciklonskom strukturom mlaznog ciklona. Optimalni vazdušni put smanjuje otpor vazduha, a njegovih 9 ciklona sa 27 otvora za vazduh svode gubitak usisavanja na minimum. Zadržava i najsitniju prašinu uvučenu u usisivač.

Snažan za tepihe

Turbo četka

Turbo četkom pokupićeš sitne čestice prašine iz tepiha ali i sa tvrdog poda. Rotira se 3.750 puta u minuti.* Glava koja se okreće za 180 stepeni omogućava ti da lako promeniš smer i očistiš svaki ugao. A rotirajući bubanj možeš lako održavati tako što ćeš ga odvojiti jednim klikom.

* Na osnovu internih testova koristeći režime Min, Mid i Max. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od upotrebe potrošača.

Čist izlazni vazduh

Petoslojni HEPA filtrirajući sistem*

Čist izlazni vazduh zahvaljujući petoslojnim HEPA filtrirajućem sistemu.* Glavni ciklon i metalni mrežasti filter iz uvučenog vazduha odvajaju krupne čestice prašine. Mlazni ciklon i mikrofilter sakupljaju sitnu prašinu, a ultrafini filter za prašinu zadržava 99,999%** mikročestica, pa i one veličine 0,3~10µm***, kao i alergene.

Čist izlazni vazduh Čist izlazni vazduh

* HEPA filtrirajući sistem: Visokoefikasni sistem filtracije čestica vazduha.** Zasnovano na internom testiranju, u Max režimu, u skladu sa standardom IEC 62885-2, klauzula 5.11.*** Veličine čestica od 0,3~10µm, kao što su čestice polena ili buđi, generalno su nevidljive ljudskom oku.

Do sat vremena usisavanja**

Odvojiva i dugotrajna baterija

Uživaj u dugom periodu čišćenja bez punjenja. Veliki kapacitet baterije (3000 mA*) dovoljan je za 1 sat usisavanja**. Osim toga, lako je možeš skinuti i zameniti rezervnom baterijom*** kako bi čišćenje trajalo 2 sata. Tokom prvih 500 ciklusa čišćenja osigurano je očuvanje 70% prvobitnih performansi****.

Do sat vremena usisavanja** Do sat vremena usisavanja**

* Ukupan kapacitet ćelije baterije iznosi 3000 mA, ali je u cilju postizanja dužeg veka trajanja ovaj kapacitet ograničen na 2850 mA.** Navedeno vreme rada odnosi se na minimalni nivo snage uz priključen nemotorizovan alat.***Dodatna baterija prodaje se odvojeno u okviru pomoćne opreme.****Održava 70% kapaciteta nakon 5 godina upotrebe uz 100 ciklusa godišnje, na osnovu kapaciteta baterije (2850 mA). Jedan ciklus: sve dok se puna baterija ne isprazni. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od upotrebe potrošača. Zasnovano na internom testiranju.***** Stvarni model može se razlikovati zavisno od specifikacija.

Proveri pogledom

Digitalni ekran

Postaraj se da tvoj usisivač uvek optimalno radi koristeći integrisani digitalni displej. Možeš intuitivno proveriti status mašine, kao što su nivo snage i tip četke. A to te upozorava ako postoje problemi ili blokade četki. Na taj način možeš je jednostavno kontrolisati i održavati.

Fleksibilan punjač

Stanica za punjenje 2-u-1

Mnogo je zgodnije da svoj usisivač čuvaš i puniš na stanici za punjenje 2-u-1 koja se jednostavno uklapa u svaki prostor. Ako ne želiš da njime zauzimaš mesto, možeš ga zakačiti na zid. Ili ga možeš koristiti kao samostojeći punjač, pa skinutu bateriju možeš puniti bilo gde.

Potpuno periva kanta

Periva kanta za prašinu

Održavaj kantu za prašinu higijenski čistom i lako isprazni usisivač. Cela kanta za prašinu od 0,8 l, uključujući multiciklonski sistem, u potpunosti se može prati, tako da se može održavati čistom i svežom.

Čisti tvrde podove

Mekana četka

Skuplja finu prašinu na tvrdim podovima i u pukotinama pomoću mekane četke isprepletene antistatičkim srebrnim nitima. Glava koja se okreće za 180 stepeni omogućava ti da očistiš svaki ugao. Takođe sprečava zapetljavanje dlaka kućnih ljubimaca. A bubanj možeš lako održavati tako što ćeš ga odvojiti jednim klikom.

* Na osnovu internih testova koristeći režime Min, Mid i Max. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od upotrebe potrošača.

Briše tvrde podove

Čistač koji se vrti

Lakše održavaj podove čistim pomoću opcionalnog čistača koji se vrti. Dupli podmetači koji se okreću omogućavaju efikasno čišćenje uz manje napora. Možeš da koristiš ili podmetače za čišćenje sa mikrovlaknima za višekratnu upotrebu ili vlažne krpe za jednokratnu upotrebu. Radi do 80 minuta*, tako da možeš savršeno obrisati svoje tvrde podove.

* Navedeno vreme rada odnosi se na režim „Vlažno“, kada je pričvršćen čistač koji se vrti. * Dostupno kao opcija kod određenih modela.

Čišćenje bez napora

Lagan dizajn

Očisti svoj dom bez napora uz lako upravljanje i kretanje. Lagan dizajn osigurava maksimalnu upotrebljivost i smanjuje opterećenje zgloba. Težina ručnog dela usisivača je samo 1,66 kg, što je za 12% manje* od klasičnih Samsung usisivača. Tako možeš lako očistiti celu kuću.

* Poređenje sa Samsung VS8000. Težina ručnog dela usisivača: VS7500 1,66 kg naspram VS8000 1,89 kg.

* Poređenje sa Samsung VS8000. Težina ručnog dela usisivača: VS7500 1,66 kg naspram VS8000 1,89 kg.

Specifikacije

 • Kapacitet prikupljanja prašine 0,8 ℓ
 • Performanse 550 W
 • Težina 2,8 kg

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.