Enheter anslutna till min SmartThings hub visas som offline

Samsung telefon med enheter som är anslutna till SmartThings appen.

AInställningar på din trådlösa accesspunkt(Wi-Fi AP) kan ha ändrats:

• Koppla bort dina enheter, koppla sedan dessa igen och kontrollerastatus på din SmartThings hub.
  • Om din Wi-Fi AP är konfigurerad för att endast stödja 5Ghz  kan du prova ändra inställningar på din Wi-Fi AP så att stöd för 2.4Ghz inkluderas.
  • Wi-Fi AP:s namn kan vara dolt.
  • Placera din SmartThings Home Hub närmare till Wi-Fi AP.
  • Uppdatera dina Wi-Fi inställningar på SmartThings Home Hub.
    • Starta SmartThings appen > Välj SmartThings Home Hub.
    • Tryck på Mer (+) knappen i övre högra hörnet > Inställningar > Wi-Fi > Uppdatera Wi-Fi inställningar.
Steg 1. Välj SmartThings Home Hub option. Steg 1. Välj SmartThings Home Hub option.

Steg 1. Tryck på SmartThings Home Hub

Steg 2. Välj ¨Inställningar¨. Steg 2. Välj ¨Inställningar¨.

Steg 2. Tryck på ´+´ knappen och sedan tryck på inställningar

Steg 3. Välj ¨Wi-Fi¨. Steg 3. Välj ¨Wi-Fi¨.

Step 3. Tryck på´Wi-Fi´

Steg 4. Uppdatera Wi-Fi information. Steg 4. Uppdatera Wi-Fi information.

Step 4. Uppdatera wi-fi information

Steg 5. Wi-Fi information för SmartThings Home Hub har uppdaterats, välj ¨Klar¨. Steg 5. Wi-Fi information för SmartThings Home Hub har uppdaterats, välj ¨Klar¨.

Step 5. Tryck på Klar när informationen blir uppdaterad

Om du fortfarande har anslutningsproblem med dina enheter efter att du följt dessa steg kan du:

• Starta om din SmartThings Home Hub.
  • Radera och omregistrera Home Hub-enheten från din SmartThings app.
  • Anslut igen.