Hur du byter ägare till en enhet som är registrerad på SmartThings-appen

SmartThings-app logo.

Device ownership can be changed by resetting the device, then re-registering the device under the new user’s account. Enhetens ägande kan ändras genom att återställa enheten och sedan omregistrera enheten under den nya användarens konto.

Om enhetens ägare ändras kan den tidigare ägaren inte längre använda enheten.

Obs: För anvisningar om återställning och omregistrering av enheter kan du se tillverkarens användarmanual.