Några av mina online-enheter visas offline i SmartThings-hubben

Telefon med enheter i SmartThings-hubben.

Om några av enheterna som är anslutna till din hubb visas offline kan du kontrollera följande:

• Kontrollera att enheterna är påslagna.

Om en enhet inte har anslutits på ett tag kan batteriet ha tagit slut. Kontrollera batteriet och byt ut det vid behov. Kontrollera sedan enhetens anslutning igen.

• Kontrollera avståndet mellan hubben och enheten, och för eventuella hinder som kan blockera signalen. En annan enhet kan ha fungerat som en repeater (Zigbee Repeater) mellan den felaktiga enheten och hubben. Om du tar bort en sådan enhet kan det påverka anslutningarna till andra enheter.

Flytta offline-enheten så nära hubben som möjligt, utan några hinder emellan och kontrollera anslutningsstatusen igen.

• Starta om SmartThing-hubben genom att stänga av och på den. Kontrollera sedan anslutningsstatusen igen.
  • Om den berörda enheten fortfarande visas som offline, radera och registrera om enheten.

1. Ta bort den registrerade enheten från SmartThings

Steg 1. Enheter markerad på SmartThings startskärm. Steg 1. Enheter markerad på SmartThings startskärm.

Steg 1. Enheter markerad på SmartThings startskärm.

Steg 2. Tryck och håll ned enheten för att radera i SmartThings-appen. Steg 2. Tryck och håll ned enheten för att radera i SmartThings-appen.

Steg 2. Tryck och håll ned enheten för att radera i SmartThings-appen.

Steg 3. Redigera enhetsalternativ i SmartThings-appen. Steg 3. Redigera enhetsalternativ i SmartThings-appen.

Steg 3. Redigera enhetsalternativ i SmartThings-appen.

Steg 4. Ta bort enhet på SmartThings-appen. Steg 4. Ta bort enhet på SmartThings-appen.

Steg 4. Ta bort enhet på SmartThings-appen.

2. Registrera om enheten enligt den ursprungliga registreringsproceduren för enheten

Steg 1. Plusikon (+) vald i SmartThings-appen. Steg 1. Plusikon (+) vald i SmartThings-appen.

Steg 1. Plusikon (+) vald i SmartThings-appen.

Steg 2. Välj Lägg till enhetsalternativ. Steg 2. Välj Lägg till enhetsalternativ.

Steg 2. Välj Lägg till enhetsalternativ.

Steg 3. En lista över enheter med Lägg till enhet visas högst upp i SmartThings-appen. Steg 3. En lista över enheter med Lägg till enhet visas högst upp i SmartThings-appen.

Steg 3. En lista över enheter med Lägg till enhet visas högst upp i SmartThings-appen.