Hur du installerar och använder SmartThings-appen i din iPhone

SmartThings-appen för mobilen stöder Galaxy-enheter, andra Android-telefoner och iPhone.

Logga in på ditt Samsung-konto för att använda appen.

Appens officiella titel är "SmartThings." Sök efter "SmartThings" i sökrutan i Apple App Store och installera sedan SmartThings-appen.

Steg 1.Vy för att välja app store. Steg 1.Vy för att välja app store.

Steg 1. Öppna app store

Steg 2. Vy för att installera SmartThings. Steg 2. Vy för att installera SmartThings.

Steg 2. Sök efter ´SmartThings´ appen och tryck för att installera

Steg 3. Vy för att kontrollera dina enheter. SmartThings använder Bluetooth. Tryck “OK”. Steg 3. Vy för att kontrollera dina enheter. SmartThings använder Bluetooth. Tryck “OK”.

Steg 3. Tryck OK för att tillåta appen att använda Bluetooth

Steg 4. Vy med ikon för att logga in. Steg 4. Vy med ikon för att logga in.

Steg 4. Tryck logga in

Steg 5. Vy för att logga in på ditt Samsung account. Om du inte redan har ett konto, völj ”skapa konto”. Steg 5. Vy för att logga in på ditt Samsung account. Om du inte redan har ett konto, völj ”skapa konto”.

Steg 5. Om du har ett Samsungkonto; logga in, eller tryck skapa konto om du inte redan har ett konto

Steg 6. Välj “godkänn” för att godkänna villkoren för Samsung Account. Steg 6. Välj “godkänn” för att godkänna villkoren för Samsung Account.

Steg 6. Om du skapar ett nytt samsung konto, läs igenom och godkänn villkoren för att fortsätta

Användarmiljö

• OS:13.0 eller senare.
  • Enheter: iPhone 6s, iPad Mini 4th Gen eller senare.
  • Upplösning: Från1334x750 till2732x2048 stöds.

Observera: Användningsmiljön för SmartThings-appen kan ändras utan föregående meddelande för att förbättra användbarheten och prestanda.