Om du inte kan styra eller se enheter som är registrerade i SmartThings appen

SmartThings app med registrerade enheter.

Om SmartThings inte kan hitta dina enheter kan du kontrollera inställningarna på din Wi-Fi AP:

1. Om din Wi-Fi AP är konfigurerad för att endast stödja 5Ghz frekvensbandet kan du ändra Wi-Fi AP inställningar för att stödja 2.4Ghz frekvensbandet också.

2. Kontrollera att acesspunktens namn inte är dolt.

Om du fortsätter att uppleva samma problem även efter att du har bytt ut din Wi-Fi AP eller utfört dessa kontroller, registrera om dina enheter:

1. Radera tidigare enheter från SmartThings

Steg 1. Starta SmartThings appen och tryck på ¨Enheter¨ i menyn på bottensidan. Steg 1. Starta SmartThings appen och tryck på ¨Enheter¨ i menyn på bottensidan.

Steg 1: Tryck på Enheter för att se dina enheter

Steg 2. Tryck och håll ned enheten du vill radera. Steg 2. Tryck och håll ned enheten du vill radera.

Steg 2: Tryck och håll ned enheten du vill radera

Steg 3. Tryck på ¨Redigera¨. Steg 3. Tryck på ¨Redigera¨.

Steg 3: Ttyck på Redigera

Steg 4. Tryck på ¨Radera enhet¨. Steg 4. Tryck på ¨Radera enhet¨.

Steg 4: Tryck på Radera

2. Registrera om enheten efter den första registreringsproceduren

Steg 1. Tryck på ´+´symbolen högst upp på skärmen Steg 1. Tryck på ´+´symbolen högst upp på skärmen

Steg 1. Tryck på ´+´symbolen högst upp på skärmen längst upp på skärmen

Steg 2. Tryck på ¨Enhet¨ för att lägga till en enhet. Steg 2. Tryck på ¨Enhet¨ för att lägga till en enhet.

Steg 2. Tryck på ¨Enhet¨ för att lägga till en enhet

Steg 3. Tryck på enhetstypen du vill lägga till. Steg 3. Tryck på enhetstypen du vill lägga till.

Steg 3. Tryck på enhetstypen du vill lägga till.