Hur du använder din diskmaskin (typ 1) med SmartThings

Anslut din Samsung diskmaskin till SmartThings-appen och hantera dina köksuppgifter enkelt med din mobila enhet. Med SmartThings-appen kommer du effektivt spara tid och energi

Upplev SmartThings olika funktioner

Med SmartThings-appen kan din smartphone förvandlas till en smidig fjärrkontroll. Om du vill använda de olika och bekväma diskmaskinsfunktionerna via appen ansluter du din Samsung-diskmaskin till SmartThings-appen på din smartphone. Sedan väljer och trycker du helt enkelt på de funktioner på skärmen som du önskar.

Kontrollera att diskmaskinen och att din smartphone är anslutna till samma Wi-Fi-nätverket innan du börjar. Alla funktioner är tillgängliga med en Wi-Fi-anslutning. När du har loggat in på SmartThings-appen med ditt Samsung account och valt inställningar synkroniseras SmartThings-appen och diskmaskinen automatiskt.

Observera att SmartThings-appens anslutning och tillgängliga funktioner kan variera beroende på diskmaskinsmodell.

samsung diskmaskin typ1 med smartthings

Lär dig mer om de viktigaste SmartThings-funktionerna

Observera att kategorierna i SmartThings-hemskärm kan variera beroende på lokala förhållanden eller enhetsmodell.

Det är enkelt och lätt att ställa in ett standard diskprogram. Följ stegen nedan. Du kan lägga till ytterligare inställningar för diskprogram på skärmen.

diskmaskin typ1 på smartthings-appens hemskärm diskmaskin typ1 på smartthings-appens hemskärm

Steg 1. För att välja ett standard diskprogram trycker du på Normal på listan över diskprogramsalternativ.

dishwasher type1 smartthings last guide dishwasher type1 smartthings last guide

Steg 2. Välj önskat diskprogram och tryck därefter OK. Alternativen som finns är: Auto, Normal, Heavy, Delicate, Express 60', Rinse Only, och Self Clean.

checklista före start med smartthings för en diskmaskin typ1 checklista före start med smartthings för en diskmaskin typ1

Steg 3. Välj Rack Selection (Korgval) för att göra inställningar för en specifik korg i diskmaskinen.

Stänga av zone booster Stänga av zone booster

Steg 4. Välj Zone Booster för att förstärka diskförmågan för den undre korgen.

stänga av Speed booster stänga av Speed booster

Steg 5. Välj Speed Booster för att aktivera eller avaktivera den funktionen.

Stänga av Hi-Temp wash Stänga av Hi-Temp wash

Steg 6. Tryck Hi-Temp wash för att aktivera eller avaktivera den funktionen.

Stänga av sanitise-funktionen Stänga av sanitise-funktionen

Steg 7. Tryck på Sanitise-funktionen för att aktivera eller inaktivera den. Du kan välja att vattentemperaturen för den sista sköljningen ökar och på så sätt säkerställa en djupare rengöring.

Programmering för starttid Programmering för starttid

Step 8. Välj Delay start-funktionen för att programmera en starttid (inom 24 timmar).

Tryck på Loading guide på SmartThings-appens huvudskärm för diskmaskinen. Där kan du, innan du startar den, få tips om hur du ska ladda maskinen för en effektivare rengöring. För att garantera en optimal diskning rekommenderar vi att du läser dessa laddningsguider innan du kör igång diskmaskinen.

Val av Loading guide Val av Loading guide

Loading guide (laddningsguide)

Tryck på Loading guide på SmartThings-appen och se hur du bäst laddar din diskmaskin för en effektivare diskning.

Loading guide Loading guide

Hur du bäst laddar din diskmaskin

Visar hur du laddar diskmaskinen på bästa sätt.

En guide över hur du laddar din diskmaskin på bästa sätt. En guide över hur du laddar din diskmaskin på bästa sätt.

Detaljerad Loading guides

Tryck på objektet som behöver diskas för att se över de specifika anvisningarna för varje diskgods innan du använder diskmaskinen.

Dessutom finns det checklistor för försiktighetsåtgärder som du ska följa innan du använder diskmaskinen. Med hjälp av dessa anvisningar får du veta hur du ska hantera känsliga föremål i diskmaskinen mer i detalj.

Checklista innan du trycker på start Checklista innan du trycker på start

Checklista innan du startat diskmaskinen

diskmaskin typ1 med smartthings-appen visar känsligt diskgods. diskmaskin typ1 med smartthings-appen visar känsligt diskgods.

Typ av diskgods som kräver försiktighetsåtgärd

Typ av diskgods som kräver försiktighetsåtgärder Typ av diskgods som kräver försiktighetsåtgärder

Vissa diskgods kräver försiktighetsåtgärder

Obs:

• Tillgängliga funktioner kan variera beroende på land, tjänsteleverantör, nätverksmiljö eller produkt.
  • Innan du provar app-anslutningen bör du se till att enhetens programvara och relaterade appar är uppdaterade till den senaste versionen.
  • Skärmbilderna i det här innehållet kan variera beroende på enhetsmodell.