Så utför du en mjukåterställning på din Samsung smartphone eller surfplatta

Så utför du en mjukåterställning på din Samsung smartphone eller surfplatta

En mjukåterställning eller omstart (soft reset) utförs genom att enheten stängs av och slås på igen. Då stängs alla öppna program och enhetens minne rensas. Långtidsdata på hårddisken påverkas inte.

En omstart kan vara till hjälp för att lösa vissa problem på din smartphone eller surfplatta.

För att utföra en omstart gör följande:

1 Svep nedåt från toppen av skärmen med två fingrar för att visa panelen för Snabbinställningar.
Bild som visar svepande från toppen av skärmen.
2 Tryck på Strömknappen.
Strömknappen markerad.
3 Tryck på Stäng av.
Strömknappen markerad.
4 Håll inne sido-knappen på enheten för att starta om den.

Så använder du Samsung Members-appen

Om du har problem med din Samsung-mobil, surfplatta eller annan bärbar enhet kan du skicka frågor till oss genom Samsung Members-appen. Läs mer om hur man rapporterar fel.