Hur fungerar dubbla SIM-kort?

1 Använda dubbla SIM-kort.

Om du för in två SIM-kort kan du ha två telefonnummer eller tjänstleverantörer på en enhet. Starta appen Inställningar och tryck på Anslutning > SIM-kortshanterare. Välj ett SIM-kort och tryck på reglaget för att aktivera det.

2 Anpassa SIM-kort.

Starta appen Inställningar, tryck på Anslutning > SIM-kortshanterare och välj ett SIM-kort för att få åtkomst till följande alternativ:

Ikon: Ändra ikonen för SIM-kortet.

Namn: Ändra visningsnamn för SIM-kortet.

Nätläge: Välj en nätverkstyp som ska användas tillsammans med SIM-kortet.

3 Ange prioriterade SIM-kort.

När två kort är aktiverade kan du tilldela röstsamtal, meddelandehantering och datatjänster till specifika kort. Starta appen "Inställningar", tryck på Anslutning > SIM-kortshanterare och ställ in funktionsinställningarna för dina kort i "Prioriterat SIM-Kort".

4 Välja SIM-kort att ringa ifrån.

För att välja om du skall ringa samtal från SIM-kort 1 eller två så väljer du att trycka på antingen 1  eller på 2  i telefon appen.

5 Se vilket SIM-kort som ringer.

När två SIM-kort är aktiverade och får ett inkommande så ser du en SIM-kort symbol som visar på vilket SIM-kort 1/2.

1 SIM-kortsinställningar för modeller med dubbla SIM-kort.

På inställningsskärmen trycker du på Anslutning > SIM-kortshanterare.

Samtal: Välj ett SIM-kort för röstsamtal.

Textmeddelanden: Välj ett SIM för meddelandehantering.

Mobildata: Välj ett SIM-kort för datatjänster.

Bekräfta SIM-kort för samtal: Ställ in enheten på att visa popup-fönstret för SIM-kortval när du ringer tillbaka eller ringer från ett meddelande. Popup-fönstret visas endast om SIM-kortet som användes för det föregående samtalet eller meddelandet är ett annat än ditt prioriterade SIM-kort.

Dubbla SIM-kort alltid på: Ställ in enheten på att tillåta inkommande samtal från det andra SIM- eller USIM-kortet under ett samtal.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Ring

Generell Support

0771-72 67 86

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

För vitvaror hjälper våra experter dig
Måndag till Fredag | 08.00-18.00

Vänligen notera att i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en serviceförfrågan.

B2B support

0771-72 67 86

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00
Lunchstängt | 12:00-13:00

Kampanjsupport

0771-40 30 20

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00