Så här aktiverar du svepgester (Svep från botten, Gesterips) på Galaxy S24

Med den nya uppdateringen av navigeringsfältets inställningar på Galaxy S24 har alternativen Svep från underkanten och Tips om gester förenklats men kan fortfarande aktiveras via Good Locks NavStar-app.

Gesten Svep åt höger på en Galaxy S24-skärm med Good Lock-ikonen i bakgrunden

Obs!

• Effektiv för NavStar-appversion v6.1.05.33 och senare.
  • Good Lock-appen stöder engelska, koreanska, japanska och förenklad kinesiska.

Genom att installera Good Locks NavStar-app kan du ytterligare anpassa din Galaxy S24 efter dina önskemål.

Good Lock redo att ladda ner från Galaxy Store. Good Lock redo att ladda ner från Galaxy Store.

Steg 1. Ladda ner Good Lock-appen från Galaxy Store.

NavStar redo att ladda ner från Good Lock-appen. NavStar redo att ladda ner från Good Lock-appen.

Steg 2. Öppna Good Lock-appen > Ladda ner NavStar i fliken Make up.

När du aktiverar alternativet Enable extra gesture settings i NavStar-appen kan du se de tillagda alternativen i inställningarna för navigeringsfältet i Skärm.

Good Lock-skärmen med fliken Make up. Good Lock-skärmen med fliken Make up.

Steg 1. Öppna Good Lock-appen > Tryck på NavStar i fliken Make up.

NavStars skärm Svepgester. NavStars skärm Svepgester.

Steg 2. Tryck strömbrytaren till för att Enable extra gesture settings i fliken Svepgester.

Efter att ha aktiverat Enable extra gesture settings, visas ytterligare alternativ, såsom Knappordning och Tips om gester.

Startskärmen Inställningar. Startskärmen Inställningar.

Steg 1. Öppna Inställningar > Skärm.

Inställningsskärm för Skärm. Inställningsskärm för Skärm.

Steg 2. Tryck på Navigeringsfält.

Inställningsskärm för Navigeringsfältet. Inställningsskärm för Navigeringsfältet.

Steg 3. Välj Svepgester > Tryck på Fler alternativ.

Fler alternativ för navigeringsfältet. Fler alternativ för navigeringsfältet.

Steg 4. Välj önskad svepgest och knappordning.

Fler alternativ för svepgester. Fler alternativ för svepgester.

Steg 5. Tryck på knappen för Tips om gester för att aktivera funktionen.