model

Skärmskydd - Galaxy S5

ET-FG900C

Lösningar & Tips

Sortera efter : Mer Relevant
Ämne
Innehållstyp

Ladda ner Bruksanvisning

Användbara Länkar

Andra programverktyg och tjänster

• Samsung Kies

Samsung Kies ansluter din mobiltelefon till datorn och gör det enkelt att synkronisera data mellan enheterna och hitta nya program.

• S Note

Kan du använda din PC för att enkelt hantera att de anteckningar som du skrivit i din mobil med hjälp av S Note.

• Samsung Dive

Skydda din personliga information och hitta din borttappade eller stulna telefon. Med Samsung Dive kan du fjärrstyra och spåra din mobil.

• Programuppgradering via FOTA

Uppdatera firmware för din mobil trådlöst (Firmware Over The Air). Ett enkelt sätt att säkerställa att din smartphone fungerar optimalt.

Skicka Epost till Oss

Vi kommer att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar.

Ring

General Support0771-726786

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

B2B support