Tab S7+/Tab S7 FE Lite Preklopna maska sa tastaturom

Tab S7+/Tab S7 FE Lite Preklopna maska sa tastaturom

EF-DT730UBEGEU

Odaberite boju

Boja :

Tanak i lagan dizajn

Doprinesite obliku svog tableta tankom i laganom Book Cover tastaturom Slim. Brzo se instalira. Sve što trebate uraditi je da je omotate oko svog tableta kao okvir za knjigu i magneti će je držati na mjestu. Ima čak i praktičan pretinac za odlaganje S Pen olovke.

*Book Cover tastatura Slim je kompatibilna sa Galaxy Tab S7+ i Tab S7 FE. U budućnosti postoji mogućnost za više kompatibilnih modela.

Ključ produktivnosti

Povežite i do tri uređaja pomoću opcije dijeljenja bežične tastature. Upotrebom Bluetootha tastatura može tipkati na Vašem telefonu ili drugom tabletu dok je povezana na Vaš tablet kao namjenski uređaj. A možete precizno tipkati dok koristite Samsung DeX za iskustvo nalik računaru na većem ekranu.

*Opcija dijeljenja bežične tastature je kompatibilna sa uređajima koji podržavaju Bluetooth. Neka ponašanja tipki možda neće biti podržana jer će raditi samo Bluetoth standardne tipke. **S Pen dolazi sa Galaxy Tab S7+ i Tab S7 FE.

Zbogom mikrobima

Budući da je prožeta antimikrobnim premazom, Book Cover tastatura Slim blokira rast mikroba kako bi zaštitila od 99% bakterija. Tako možete manje brinuti o bakterijama dok radite ili igrate igrice.

*Za obavljanje svoje antimikrobne funkcije ovaj proizvod je tretiran biocidnom supstancom cink pirition (Zinc Pyrithione). **Antimikrobno svojstvo ne štiti korisnike u potpunosti od bakterija i ne pruža zaštitu od virusa, uključujući Covid-19. ***Antimikrobno dejstvo može varirati o uslovima upotrebe. ****Antimikrobni premaz se nalazi samo na spoljnoj strani maske.

Podignite je i uživajte u pogledu

Podignite tablet da ga koristite na praktičan način dok gledate sadržaj uživo, igrate igricu ili odgovarate na elektronsku poštu. Jednostavno rasklopite Book Cover tastaturu Slim i Vaš tablet će biti naslonjen pod uglom od 60° kako bi Vam pružio pogled od kojeg nećete naprezati vrat, bilo da ste kući na kauču ili radite u kafe baru.

Specifikacije

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

* Slika dva telefona Galaxy S21 Ultra 5G u Smart LED View maski i telefona Galaxy S21+ 5G u Smart LED maski simulirana je u svrhu ilustracije.

* SmartTag ima raspon za Bluetooth od 120m. Stvarni raspon može se razlikovati u zavisnosti od okoline u kojoj se koristi.

* Slika bijelog bežičnog punjača i crnog bežičnog punjača duo simulirana je u svrhu ilustracije.