Galaxy Watch4 Extreme Sportski remen (20mm, M/L)

Galaxy Watch4 Extreme Sportski remen (20mm, M/L)

ET-SXR87LWEGEU

Odaberite boju

Boja :

Neka Vaš zglob diše

Extreme Sport kaiš čvrsto stoji na zglobu, a veoma je koristan za aktivan stil života. Napravljen je tako da s lakoćom prati sve aktivnosti u kojima uživate i perforiran cijelom dužinom kako bi omogućio koži da diše. Kaiš postoji u četiri elegantne kombinacije boja.

*Galaxy Watch4 se prodaje odvojeno. **Dostupnost boja i modela može varirati ovisno o državi ili regiji. ***Kompatibilan je sa serijom Galaxy Watch4 kojoj pristaju narukvice od 20 mm. ****Za optimalnu preciznost dobijenih rezultata očitavanja, Galaxy Watch4 sat mora stajati čvrsto pripijen uz zglob. Kada mjerenja nisu potrebna, kaiš se može olabaviti kako bi se koža odmorila. Uzimajući sve u obzir, kaiš sata ne smije biti previše zategnut niti previše olabavljen: potrebno je da udobno nalegne na zglob. *****U slučaju pojave crvenila, svraba i drugih iritacija, potrebno je skinuti Galaxy Watch4 sat i potražiti medicinsku pomoć. Uzrok ovih reakcija mogu biti alergija, nošenjem tokom dužih perioda, navike nošenja poput prevelikog zatezanja ili izloženost znoju ili drugim nadražajima. ******Galaxy Watch4 sat i njegov kaiš potrebno je brisati mehkom, suhom krpom i održavati čistim.

Izdržljivost bez obzira na sve

Watch4 Extreme Sport kaiš je napravljen od izdržljivog fluoroelastomera zahvaljujući kome Watch4 sat ostaje čvrsto pripijen uz zglob čak i u slučaju neočekivane promjene vremena. Watch4 sat će sačuvati svoje oštre performanse uprkos raznim elementima.

*Galaxy Watch4 se prodaje odvojeno. **Dostupnost boja i modela može varirati ovisno o državi ili regiji. ***Kompatibilan je sa serijom Galaxy Watch4 kojoj pristaju narukvice od 20 mm.

Specifikacije

  • Boja Bijela
  • Kompatibilnost Galaxy Watch4

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

* Slika dva telefona Galaxy S21 Ultra 5G u Smart LED View maski i telefona Galaxy S21+ 5G u Smart LED maski simulirana je u svrhu ilustracije.

* SmartTag ima raspon za Bluetooth od 120m. Stvarni raspon može se razlikovati u zavisnosti od okoline u kojoj se koristi.

* Slika bijelog bežičnog punjača i crnog bežičnog punjača duo simulirana je u svrhu ilustracije.