S Pen Pro

Odaberite boju

Boja :

Pišite na svojim Samsung Galaxy uređajima

S Pen Pro se lako povezuje sa vašim Samsung Galaxy uređajima, omogućavajući Vam da bilježite na različitim ekranima po potrebi, pa čak i s lakoćom koristite 'Air Actions'. Veza se neprimjetno prebacuje između vaših uređaja - sve što trebate učiniti je pritisnuti dugme na S Pen olovci za povezivanje putem Bluetootha.

*Kompatibilno sa Samsung Galaxy pametnim telefonima, tabletima i računarima koji podržavaju S Pen. Svi uređaji moraju biti prijavljeni na isti Samsung račun.*'Air actions' dostupne su samo na Galaxy Z Fold3 5G, S21 Ultra, Note20, Note20 Ultra, Note10, Note10+, Note10+5G, Note10 Lite, Tab S7+, Tab S7, Tab S7 FE i Tab S6 koji podržava One UI 3.1 ili noviji.*S Pen Pro zahtijeva punjenje i uparivanje za korištenje 'Air Actions'.

Dijelite sa telefona na tablet i na računar

Zahvaljujući Bluetooth povezivanju unutar S Pen Pro, Smart Select (Pametna selekcija) sada prenosi vaše isječke na drugi uređaj. Možete odabrati i prikupiti zanimljive stvari i spremiti ih, a zatim ih ponovo prikazati na drugom ekranu, čineći dijeljenje vrlo jednostavnim.

*Da biste koristili funkciju Dijeljenje sa Smart Select-om, oba uređaja moraju biti prijavljena na isti Samsung račun, povezani na istu Wi-Fi mrežu i imati omogućen Bluetooth i opciju 'Nastavi na drugim uređajima'.

Pišite danima

Zapišite misli i skicirajte ideje bez brige o bateriji ​​olovke. S Pen Pro se lako puni putem USB Tip-C kabla, a potpuno punjenje će vam omogućiti do 16 dana trajanja baterije.

*Na osnovu internog testiranja. Trajanje baterije S Pen Pro testirano je uparivanjem unaprijed objavljene verzije Galaxy S21 Ultra. Stvarno trajanje baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, funkcijama i aplikacijama koje se koriste sa S Pen Pro i drugim faktorima. *Preporučujete korištenje Samsung kabla za punjenje i adaptera za optimalne performanse. *Kablo za punjenje i adapter prodaju se odvojeno.

Nema više izgubljenih olovaka

S Pen Pro će vam pomoći da uvijek znate gdje se nalazi vaša olovka. Pomoću aplikacije SmartThings možete prikazati podatke o lokaciji svoje S Pen Pro i ona će Vam pomoći da je lakše pronađete, isto kao i drugeSamsung Galaxy uređaje.

*Kompatibilno sa Samsung Galaxy uređajima sa Androidom 8.0 ili novijim i 2 GB RAM -a ili više.

Specifikacije

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

* Slika dva telefona Galaxy S21 Ultra 5G u Smart LED View maski i telefona Galaxy S21+ 5G u Smart LED maski simulirana je u svrhu ilustracije.

* SmartTag ima raspon za Bluetooth od 120m. Stvarni raspon može se razlikovati u zavisnosti od okoline u kojoj se koristi.

* Slika bijelog bežičnog punjača i crnog bežičnog punjača duo simulirana je u svrhu ilustracije.