Bežični punjač Duo

Bežični punjač Duo

EP-P4300BBEGEU

Odaberite boju

Boja :

Neka maska ostane na uređaju

Možete ostaviti masku na uređaju čak i za vrijeme punjenja. Bežični punjač puni Vaš uređaj kroz tanke maske pa je povećanje snage jednostavno kao odlaganje Vašeg telefona.

*Testiranja punjenja vršena su samo sa Samsung maskama. *Debele maske mogu uzrokovati pad snage što uzrokuje zagrijavanje i može rezultirati dužim vremenom punjenja. *Vrijeme punjenja može varirati ovisno o uslovima punjenja i materijalima maski. * Preporučuje se postavljanje uređaja na centralno poravnanje.

LED svjetlo tokom dana, prigušeno noću

Ovaj Friendly LED koristi boje kako bi Vas obavijestio o statusu punjenja Vašeg uređaja a prigušeno je noću kako ne bi ometalo Vaš san.

*Prigušivanje LED svjetla može se kontrolisati samo putem mobilnog telefona (od Galaxy S10 serije i novije). *Raspored prigušivanja može se podesiti u meniju Postavki tako da ugasi brzo bežično punjenje u određenom trenutku i priguši LED svjetlo.

Punite brzo uz Super brzo punjenje

Vaš uređaj se brzo vraća na 100% korištenjem i do 9W podrške za Brzo punjenje. Podloga je također kompatibilna sa PD i putnim adapterima s adaptivnim brzim punjenjem pa ne trebate dugo čekati da se vratite na snimanje.

*Brzo punjenje dostupno samo za pametne telefone. Podržava Galaxy Note5 i novije ili iPhone 8 i novije. *Brzina punjenja može varirati ovisno o uređaju. Stvarna brzina punjenja također može varirati ovisno o stvarnoj upotrebi, uslovima punjenja i drugim faktorima. *Kompatibilni Apple uređaji s bežičnim punjenjem podržavaju do 7,5W brzog punjenja. *USB Power Delivery (PD) adapter i adapter za adaptivno brzo punjenje (AFC) se prodaju zasebno. *Power Delivery (PD) adapter i adaptivno brzo punjenje (AFC) su protokoli za brzo punjenje Samsung uređaja.

Galaxy satovi su na svom

Brzinski napunite svoj Galaxy sat pomoću mjesta koje je za njega namijenjeno. Ovo mjesto ima unutrašnji magnet na desnoj strani što omogućava da sat udobno pristane na mjesto kada ga položite.

*Podržava samo Galaxy Watch uređaje. *Ne podržava Galaxy Fit proizvode.

Radi dobro sa ostalim uređajima

Bežični punjač Duo je kompatibilan sa širokim izborom uređaja. Jednostavno napunite vaše različite omiljene uređaje, od telefona do sata.

*Podržava punjenje za pametne telefone koji imaju omogućenu Qi opciju, Galaxy Buds slušalice, Buds+ slušalice, Buds Live slušalice, Galaxy Buds Pro slušalice, AirPods 2 i AirPods Pro slušalice, kao i Galaxy Watch3, Active2 i Active pametne satove.

Jedan punjač, dva uređaja

Istovremeno napunite svoj omiljeni par uređaja da uživate u oba - bilo da su to Vaš telefon i Galaxy sat ili Vaš Galaxy sat i slušalice. Noću ih jednostavno postavite na punjenje i bit ćete spremni za novi dan.

*Brzina punjenja može varirati ovisno o uređaju. Stvarna brzina punjenja može varirati ovisno o upotrebi, uslovima punjenja i drugim faktorima.

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

* Slika dva telefona Galaxy S21 Ultra 5G u Smart LED View maski i telefona Galaxy S21+ 5G u Smart LED maski simulirana je u svrhu ilustracije.

* SmartTag ima raspon za Bluetooth od 120m. Stvarni raspon može se razlikovati u zavisnosti od okoline u kojoj se koristi.

* Slika bijelog bežičnog punjača i crnog bežičnog punjača duo simulirana je u svrhu ilustracije.