Uživajte u omiljenim serijama i nezaboravnoj TV zabavi! Zato što vjerujemo u vrhunski kvalitet naših televizora, dajemo vam garanciju za 5 godina bezbrižnog uživanja na sve Neo QLED, QLED i Lifestyle televizore iz 2021. godine, kao i određene QLED i Lifestyle modele iz 2020. godine*.

Neo QLED televizori demonstriraju kvalitet i pružaju potpuni doživljaj tako da s njima imate mogućnost uroniti u svaku scenu još dublje i realističnije. Zahvaljujući Quantum Matrix Pro tehnologiji, vaš dom oživjeće poput prave savršeno osvijetljene koncertne dvorane ili pozorišta. Quantum Matrix Pro tehnologija ima značajno manji efekt sjenčenja slike, zahvaljujući preciznosti inovativnih Quantum Mini LED dioda pri slanju svjetlosti, čime se dobija duboka i oštra crna boja. Dodatno, Quantum Dot tehnologija pruža maksimalni, 100 % trodimenzionalni opseg boja. Tu je i OTS+ (Object Tracking Sound+) tehnologija zahvaljujući kojoj do vas dolazi zvuk baš s onog mjesta odakle je i krenuo - čak i kada radnja podrazumijeva kretanje, zvuk se kreće u istom smjeru. Uronite još dublje u bogat zvuk koji dolazi iz svih uglova TV-a, ali i iz sredine. Na kraju, 8K serija Neo QLED televizora prepoznatljiva je po prelijepom Infinity One ekranu. Crni rubovi televizora izrazito su smanjeni, a ultratanki okvir omogućava vam da bez ikakvih smetnji uživate u iskustvu gledanja.

Za one koji traže poseban estetski ugođaj, tu su televizori iz Lifestyle serije. Ovi televizori pružaju vam kvalitetnu sliku, kao i mogućnost da se savršeno prilagode vašem životnom prostoru.

The Frame televizor, isključen, na svom ekranu oživljava pravo umjetničko djelo. Vrhunski kvalitet slike u kombinaciji s umjetničkim načinom rada zaista ga čini jedinstvenim dodatkom u vašem domu.

The Serif, dizajniran za svaki prostor i za svaki trenutak, karakteriše istančan dizajn. Posjeduje odvojivo podno postolje, pa čak i ako imate stroge kriterije po pitanju dizajna, lako ćete ga uklopiti u svaki prostor.

The Sero televizor prilagođava se i omogućava vam pravi ugao gledanja. The Sero se okreće kako bi se prilagodio vašem sadržaju, i to položeno, za gledanje televizijskog sadržaja i filmova ili uspravno, kada su u pitanju mobilni sadržaji i aplikacije.

The Terrace televizor donosi vam sve mogućnosti QLED tehnologije, sada na otvorenom! The Terrace je razlog za zabavu na otvorenom u svako doba godine. Njegov IP55 certifikat je dokaz pouzdanosti performansi i zaštićenosti od vlage, prašine i toplote tokom raznih vremenskih uslova. Zahvaljujući The Terrace televizoru, vremenska prognoza vas ne treba brinuti.

I na kraju, The Premiere - Smart 4K UHD laserski projektor s ultrakratkim bacanjem. The Premiere koristi laserski izvor svjetlosti kako bi doživljaj gledanja u kući bio jednak doživljaju kao u kinu. Dobićete boje koje su precizne i superioran opseg boja, ali i izuzetnu osvijetljenost na maksimalnih 120 inča projektirane površine. Na njemu možete gledati čak i HDR10+ sadržaj.

Odaberite jedan od vrhunskih Samsung televizora koji najviše odgovara vašem životnom stilu i uz 5 godina garancije uživajte u maksimumu performansi.

Promocija traje od 1.4. do 30.6.2021. Za više informacija, popis svih modela uključenih u promociju i prijavu za ostvarivanje 5 godina garancije posjetite samsung5godinagarancija.ba. Uslove promocije možete pronaći ovdje.

*Važi za sve Neo QLED, QLED i Lifestyle televizore iz 2021. godine (The Frame, The Serif, The Sero, The Terrace, The Premiere) i modele iz 2020. godine The Serif - osim modela od 49’’, The Sero, The Terrace, The Premiere, The Frame u dimenziji 32’’ i QLED QE55/65Q95TC.

Produžen osjećaj bezbrižnosti. Zagarantovano!

QLED TV	QLED TV

NEO QLED TV

LIFESTYLE TV	LIFESTYLE TV

LIFESTYLE TV

NEO QLED TV

Razotkrijte skrivene detalje i naglašeni kontrast

Otkrijte dublji nivo detalja u svom omiljenom filmu.
Teško je uhvatiti baš svaki detalj na slici, posebno ako se u sceni nalaze i svijetla i tamna područja. Tehnologija Quantum HDR 64x ima superiorne crne i svijetle performanse, zato ćete vidjeti i najmanji detalj koji se treba vidjeti.

Lifestyle TV

Televizori poput umjetničkog djela: The Frame, The Serif, The Sero, The Terrace, The Premiere

Ovo je zaista posebna serija Samsung televizora. Dizajnirani su da se lako mogu prilagoditi vašem životnom prostoru i stiliziraju ga na način koji vam najviše odgovara. Uz to, pružaju vam i uživanje u izuzetnom kvalitetu slike. Zahvaljujući Samsung Quantum Dot tehnologiji, boje imaju 100 % trodimenzionalni opseg, a Dual LED tehnologija povećava kontrast na osnovu temperature pozadinskog osvjetljenja za postizanje impresivnog tona.