Novi frižider sa zamrzivačem u donjem dijelu s opcijom SpaceMax™

Povećajte prostor za svježinu

Samsung frižider RB7300T je novi frižider sa zamrzivačem u donjem dijelu s opcijom SpaceMax™ i stoji između zelene biljke i plavih sudopera. Potom videozapis prikazuje temperaturu na kojoj je najbolje čuvati povrće u frižideru kako bi se povećao prostor za svježinu.

Više prostora za svježinu unutra, s istim besprijekornim stilom izvana

Prostrani prostor za skladištenje standardne dubine, minimalistički dizajn koji se savršeno uklapa s kuhinjskim elementima dok podjednako hladi unutrašnjost frižidera od jednog ugla do drugog.

Veliki kapacitet

nema podataka nema podataka

Više prostora unutra - ista dubina izvana

Tehnologija SpaceMax™

Skladištite više hrane u ekstra velikom frižideru od 385 litara¹ standardnog dizajna dubine 600m koji se besprijekorno uklapa s kuhinjskim ormarićima. Visokoučinkovita izolacija tehnologije SpaceMax™ čini zidove mnogo tanjima. Stoga u frižideru ima više prostora, a sam uređaj ne odudara od radnog prostora.

U modernoj minimalističkoj kuhinji, kapacitet frižidera Samsung je 385L, što je 18 litara više nego kod standardnih frižidera kapaciteta 367L. Samsung frižider RB7300T sa tehnologijom SpaceMax™ dubok je 600mm i održava hranu svježom i daje više prostora nego prethodni uređaji. U modernoj minimalističkoj kuhinji, kapacitet frižidera Samsung je 385L, što je 18 litara više nego kod standardnih frižidera kapaciteta 367L. Samsung frižider RB7300T sa tehnologijom SpaceMax™ dubok je 600mm i održava hranu svježom i daje više prostora nego prethodni uređaji.

Funkcionisanje

nema podataka nema podataka

¹ Kapacitet je drugačiji za svaki model.

² Testirao Intertek s RL38T775CSR i RB34K6252SS. Primjenjuje se kada je postavljen kao način rada MAX. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od nivoa svježine prije skladištenja, okolnosti korištenja, itd. Rezultati se zasnivaju na analizi APC (aerobic plate count - broj aerobnih kolonija) uzorka hrane nakon skladištenja u jedinicama za testiranje.