Cinematic Q-series soundbar HW-Q60T

Cinematic Q-series soundbar HW-Q60T

HW-Q60T/XN

 • 360W, 5.1Ch
 • Acoustic Beam
 • Q-Symphony
 • 3D surround sound
  3D surround sound
 • Samsung Acoustic Beam
  Samsung Acoustic Beam
 • Q-Symphony
  Q-Symphony
 • Adaptive Sound
  Adaptive Sound

Beleef de bioscoop thuis

Samsung Soundbar HW-Q60T

*Beelden zijn gesimuleerd en louter voor illustratieve doeleinden. Specificaties met betrekking tot het uiterlijk, het ontwerp en de GUI (Graphic User Interface) die geen invloed hebben op de prestaties van het product, kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving. *TV wordt apart verkocht. *Applied years (2014-2019) ⓒ2020 Futuresource Consulting

Experts op het gebied van geluidsinnovatie

Samsung Audio Lab

Getest en afgestemd in het California Audio Lab, waar onze vooraanstaande audio-engineers de meest geavanceerde akoestische technologieën en toonaangevende computermodellen gebruiken om je een perfect uitgebalanceerd, kamervullend geluid te geven.

“Ongeveer tweederde van de mensen die een TV kopen, koopt niet eens een soundbar. Als wij ze van beter geluid kunnen voorzien, is dat zeker iets om trots op te zijn.”

Geluid waar je helemaal in op gaat

3D surround sound

De kracht om surround sound tot leven te wekken. De Samsung Soundbar ondersteunt DTS Virtual:X, waarmee geluid naar nieuwe hoogtes wordt getild en je audio in 3D wordt omgezet.

Ervaar de diepte van bewegend geluid

Samsung Acoustic Beam

Laat je geluid niet stilstaan. De Samsung Acoustic Beam-technologie mixt het geluid zo dat het rechtstreeks van je scherm lijkt te komen. Voor 5.1ch-geluid dat je echt raakt – perfect voor films en games.

Q Soundbar en QLED TV, de perfecte harmonie

Q-Symphony

De soundbar Q60T synchroniseert met je Samsung TV en zorgt voor een meeslepend geluid. Hij combineert en verbetert het geluid via de naar voren, zijwaarts en naar boven gerichte luidsprekers, evenals de TV-luidspreker. Dit zorgt voor een ongekende akoestische ervaring.

*Functies zijn mogelijk niet compatibel met alle Samsung TV's. *Functies verschillen per TV-model. *Functie vereist alleen een bedrade verbinding met de TV, niet inclusief draadloze verbinding met de TV.
*Functies zijn mogelijk niet compatibel met alle Samsung TV's. *Functies verschillen per TV-model. *Functie vereist alleen een bedrade verbinding met de TV, niet inclusief draadloze verbinding met de TV.

Geoptimaliseerd geluid voor iedere scène

Adaptive Sound

De Samsung-soundbar analyseert het audiosignaal om het geluid voor iedere scène te optimaliseren. Zo hoor je zelfs bij een laag volume alle stemmen duidelijk, zodat ook stillere gesprekken goed te verstaan zijn.

Geoptimaliseerd geluid voor iedere scène Geoptimaliseerd geluid voor iedere scène

Hoor beter. Speel beter.

Game Mode Pro

Bereid je voor op een overweldigende game-ervaring met subwoofers die iedere scène tot leven brengen en verticaal gericht geluid voor een ongeëvenaarde surround sound. Als je de soundbar aansluit op je Samsung TV schakelt hij automatisch over op Game Mode, zodat je geen tijd verliest met het instellen en je direct kan beginnen met gamen.

*Alleen compatibele TV's en gameconsoles. (hoger dan Xbox one, PS4, Nintendo Switch) *Gameconsole wordt apart verkocht. *Compatibele toestellen kunnen verschillen.

Een wereld aan geluid met slechts één afstandsbediening

One Remote Control

Je hebt echt maar één afstandsbediening nodig. Bedien de belangrijkste soundbarfuncties, zoals de aan-uitknop, het volume en de geluidseffecten met de Samsung TV-afstandsbediening, rechtstreeks vanaf je TV.

*Functie en ontwerp van de afstandsbediening kunnen verschillen per tv-model en regio. *Compatibel met geselecteerde Samsung TV's. Controleer de specificatie van de Samsung TV.

Geluid even goed als de beeldkwaliteit

Naadloze HDR 10+-ervaring

Ervaar de geluidssensatie in HDR 10+-content zoals het hoort. Als je HDR 10+-content aansluit op de soundbar via andere toestellen, kun je genieten van lossless, genuanceerd geluid dat past bij de gedetailleerde beeldkwaliteit.

*HDR 10+-beeldkwaliteitoutput beschikbaar met gelijkwaardige input. *Compatibiliteit met alle HDR-content niet gegarandeerd.

Meer draadloos geluid

Wireless Surround Sound Ready

Met de Wireless Surround Kit* breid je je soundbar heel gemakkelijk uit, zonder een overdaad aan luidsprekerkabels.** In combinatie met je Soundbar krijg je zo een volwassen surroundsysteem.

*Samsung Wireless Rear Speaker Kit wordt apart verkocht (Accessoiremodel: SWA-8500S). **De draadloze module vereist een stroomkabel en speakerkabels om aan te sluiten op de achterste luidsprekers.

Specificaties

 • Total Power 360W
 • Number of Channel 5.1
 • Number of Speaker 9
 • Subwoofer Type ( Active / Passive / Wireless, Built-in ) Wireless
 • Acoustic Beam Technology Ja
 • Dolby Dolby 5.1

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
 • Connection Guide
  KOREAANS, ENGELS, ARABISCH, BULGAARS, CHINEES, KROATISCH, TSJECHISCH, DEENS, NEDERLANDS, ESTS, PERZISCH, FINS, FRANS, DUITS, GRIEKS, HEBREEUWS, HONGAARS, INDONESISCH, ITALIAANS, KAZACHS, LETS, LITOUWS, NOORS, POOLS, PORTUGEES(Brazilië), ROEMEENS, RUSSISCH, SERVISCH, SLOWAAKS, SLOVEENS, SPAANS, ZWEEDS, THAIS, TURKS, OEKRAÏENS, VIETNAMEES
 • User Manual
  ENGELS, FRANS, DUITS, ITALIAANS
 • User Manual
  ENGELS, FRANS, DUITS, ITALIAANS
 • User Manual
  ENGELS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Gratis levering

Gratis levering

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Garantie & reparatie

Reparatie service

Klantenservice

Klantenservice