Hoe ga jij deze sportzomer volgen?

Samsung België, 26 juni 2018

De eerste wedstrijden van onze Rode Duivels zorgden meteen al voor heel wat (voetbal)emoties. Door klasse doelpunten deden Lukaku, Mertens, Hazard en Batshuayi het hart van menig supporter al sneller kloppen. En net zoals doelpunten van Lukaku vaak niet mogelijk zijn zonder een mooie pas van De Bruyne, zo spelen alle Samsung apparaten op elkaar in om jou de meest unieke kijkervaring te bezorgen. We vertellen je er graag alles over!

Kom samen en… stay connected


Kijk je graag met vrienden en familie naar de big game? Met een origineel hapje en drankje wordt de voetbalmatch nét iets leuker. De Family Hub geeft je tonnen inspiratie: Samsungs slimme koelkast gaat op zoek naar receptjes op basis van de ingrediënten die bij jou in het koelvak liggen en bij jouw smaak passen. Dankzij het scherm van de Family Hub en de Smart View app mis je bovendien niets van de match als je snel nog de keuken induikt om wat frisse drankjes voor je gasten te halen.

Kick Back and relax


Met schermen van 55 tot 82 inch behoort het Samsung 2018 QLED TV gamma tot de ‘grote jongens’. Op zo’n gigantisch scherm waan je jezelf in no time in Sotchi! Dankzij het strakke en innovatieve 360°-ontwerp van de QLED TV zijn er geen grenzen meer aan je kijkgenot. Zo ervaar jij de kleinste details van elke match, net alsof je zelf in het stadion zit.

Bij QLED televisies is het zwart dieper en donkerder dan ooit en elk detail haarscherp. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor jou, maar ook voor de vrienden die je uitnodigt om gezellig samen naar de match te kijken. Welk plaatsje je ook op de sofa hebt kunnen bemachtigen, je ziet het beeld perfect uit elke hoek. Bovendien zorgt de baanbrekende Quantum Dot-technologie van Samsungs QLED TV voor 100% kleurvolume. Zodat geen enkele pas op het intens groene voetbalveld je ontgaat.

Laat je meeslepen, ook onderweg


Die hard voetbalfans zullen zo weinig mogelijk van de drie of vier dagelijkse matchen willen missen. Dan kan het best handig zijn om een match of twee op je smartphone te volgen, als je naar huis treint bijvoorbeeld. Met de Galaxy S9 en S9+ kan je naar alle wedstrijden kijken. Waar je ook bent: dankzij LTE-snelheden tot 1,2 Gbps kun je snel downloaden en kun je live-streams ononderbroken bekijken.

Zomers dream team


De komende weken zullen maar om één ding draaien: voetbal! Maar daarna is het tijd voor de Tour de France en Giro d’Italia! Samsung en Team Sunweb brengen je dit wielerseizoen graag dichterbij jouw helden. Zo starten de renners van Team Sunweb tijdens de Tour de France een dagelijkse vlog en krijg je via sociale media een uniek en exclusief kijkje achter de schermen bij de wereldkampioen ploegentijdrit bij zowel de mannen als de vrouwen. Je kunt de content die Samsung en Team Sunweb hebben ontwikkeld in aanloop naar de Giro d’Italia onder andere op YouTube bekijken. Iets om naar uit te kijken!