Doorgaan als de rest stopt.

Haal alles uit je games met de nieuwe Galaxy Note9 met features zoals een innovatief koolwaterstofkoelsysteem en een krachtige accu voor maximale prestaties.

Download de exclusieve Galaxy-skin.

Kies de nieuwste Note9 of Tab S4 en probeer de unieke Galaxy-skin. Win je volgende Victory Royale in stijl!*

*Beschikbaar tot 31-12-18 bij aankoop van een Note9 en Tab S4; blijvend geldig voor consumenten die hem voor 31-12-18 ontvangen.

Ontdek de krachtige gamingprestaties van de Galaxy Note9

Duizelingwekkende snelheid

Met de geavanceerde hardware van de Galaxy Note9, zoals het innovatieve koolwaterstofkoelsysteem en hogere modemsnelheden*, is dit de beste mobiele game-ervaring ooit.

* Sneller dan andere smartphones zonder Cat.18-modem. Afhankelijk van de capaciteit en het aanbod van de provider. Neem contact op met je provider.

Beklijvende Infinity Display

Ontdek elke hinderlaag op het grootste Infinity Display ooit. De Infinity Display van 6,4” is perfect om te gamen of te streamen.

Langdurig accuvermogen

De nieuwe Galaxy Note9 heeft een krachtige accu die extra lang mee gaat. Hij houdt je gemakkelijk bij tijdens het gamen en helpt je op weg naar de overwinning.

Geoptimaliseerd voor games

Een volledig nieuwe mobiele game-ervaring. Het koolwaterstofkoelsysteem van de Galaxy Note9 staat garant voor optimale prestaties en voorkomt dat de geavanceerde processor oververhit raakt. En de AI-prestatieregelaar zorgt ervoor dat je probleemloos kunt gamen met een razendsnelle respons.

Deel je Galaxy-krachten

Deel je screenshots en gameplay en tag ons op Twitter en Facebook

Galaxy Note9

Galaxy Tab S4

Klaar om te spelen?

Heb je al een Galaxy? Download Fortnite op je Android en geniet van de allerbeste game ooit. Activeer Game Launcher en tik op het Fortnite-pictogram om het spel te downloaden.

Hoe ontvang ik mijn Galaxy-skin?

1. Download Fortnite op je Galaxy Note9 of Tab S4 vanuit de map Samsung > Galaxy Apps en tik op de Fortnite-banner.2. Tik op 'INSTALL AND OPEN' in het venster 'Quick Installation', en lees en accepteer de gebruiksvoorwaarden.
Let op: hiermee installeer en open je de Fortnite Installer en Fortnite op je Galaxy Note9 of Tab S4.3. Zodra je ingelogd bent, speel je drie keer Fortnite op je Note9 of Tab S4.4. Tik op de knop 'Return to Lobby' als je uitgeschakeld bent of hebt gewonnen om deze game mee te laten tellen voor de drie wedstrijden die je moet spelen.


5. Eens je de drie wedstrijden hebt gespeeld, kan het 24 tot 48 uur duren voordat je in Fortnite een cadeautje ontvangt met je Galaxy-skin. Tik op het cadeau om het te openen en je Galaxy-skin te gebruiken.