Multi Device Experience

100% connected.
Volledig naadloos.“Het Internet of Things (IoT) heeft het potentieel om onze maatschappij, de economie en de manier waarop we onze levens leiden te transformeren. Het is aan ons om onze krachten te bundelen, als sector en over sectorgrenzen heen, om de belofte van het Internet of Things waar te maken.” - BK Yoon, Vice Chairman Samsung Electronics, 2015

We streven ernaar al onze apparaten IoT-ready te hebben in 2020. In 2018 willen we ongeveer 200 miljoen Samsung-toestellen verbinden met internet. Momenteel zijn we druk bezig om een ecosysteem te creëren waar al deze apparaten met elkaar in verbinding staan.

100% connected. Volledig naadloos.

Eén cloud. Eindeloze mogelijkheden.De basis van dit connected ecosysteem is een gebundelde, krachtige cloud die toegankelijk is via één enkele SmartThings-app. Onze SmartThings-cloud is een open platform dat compatibel is met onze mobiele toestellen, huishoudapparatuur, tv's en sensors, voor een unieke naadloze ervaring.

Eén cloud. Eindeloze mogelijkheden.

Intelligente ondersteuning. Waar dan ook. Wanneer dan ook.Het hart ervan is Bixby 2.0 - de intelligente assistent die je moeiteloos verbindt met je Samsung-toestellen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Bixby 2.0 is de centrale hub van je IoT-ecosysteem, en hij is zo slim dat hij je steeds beter begrijpt en anticipeert op je behoeften.

Intelligente ondersteuning. Waar dan ook. Wanneer dan ook.

Het dagelijkse leven gemakkelijker gemaakt.

Dankzij de slimme, virtuele assistent Bixby heb je de vrijheid om wanneer je maar wil updates te sturen naar je vrienden, muziek te beluisteren in elke kamer van je huis en taken sneller uit te voeren. Schep orde in je dagelijkse leven met Samsungs ecosysteem.

 • *Beschikbaarheid van features in de volgende scenario's kan verschillen per land afhankelijk van het productaanbod en lanceringsschema.
 • *Voor sommige features is verbinding met de Cloud of andere toestellen nodig, via Bluetooth, wifi of het providernetwerk. Voor mobiel datagebruik kunnen kosten in rekening worden gebracht.
 • *Beschikbaarheid van de dienst kan verschillen per gebruikersomgeving.

Deel momenten meteen

Verander de manier waarop je contact houdt met dierbaren, zelfs als je ver weg bent. Met Samsung-toestellen kun je altijd en overal speciale momenten delen.

 • Animatiebeeld van een man die een hert en het landschap filmt met zijn telefoon. Animatiebeeld van een man die een hert en het landschap filmt met zijn telefoon.
  Een animatiescenario dat laat zien hoe je fotografeert en filmt met je smartphone, deze beelden naar de cloud stuurt en die deelt met vrienden en familie, die ze op hun beurt thuis op hun tv kunnen bekijken.
  Wauw! Julia zou dit fantastisch vinden. Een animatiescenario dat laat zien hoe je fotografeert en filmt met je smartphone, deze beelden naar de cloud stuurt en die deelt met vrienden en familie, die ze op hun beurt thuis op hun tv kunnen bekijken.
 • Animatiebeeld van een melding die op het tv-scherm verschijnt die de vrouw laat weten dat er een foto is gedeeld vanuit de Cloud.
  Het beeld schakelt over van buiten naar binnen, waar een vrouw tv kijkt in de living. Er verschijnt een melding op het scherm dat de foto van de man vanuit de Cloud is gedeeld met de tv en de vrouw selecteert “JA” met de afstandsbediening.
  Johan heeft je een filmpje gestuurd. Wil je het bekijken op de tv?
 • Animatiebeeld van een vrouw die tv kijkt in de living.
  De animatie laat zien dat de foto van de man wordt getoond op de tv en dat de vrouw die mooi vindt. Ze roept Bixby op om de man een antwoord te sturen: “Leuke foto! Vind het hert geweldig.”
  Wauw, dat hert is echt mooi. Bixby! Stuur Johan het volgende bericht: “Leuke foto! Vind het hert geweldig.” Zeker. Ik verstuur het nu.
 • * De interactie met het toestel is ingekort in de video.

Ononderbroken luistergenot

Switch met je muziek naadloos tussen apparaten dankzij Samsungs connected ecosysteem. Van koptelefoon tot speakers, luister ononderbroken naar jouw favoriete muziek, waar je ook bent of naartoe gaat.

 • Een animatiescenario dat laat zien hoe je Bixby kunt gebruiken om de muziek die je onderweg aan het beluisteren was zonder onderbreking verder te beluisteren via de tv of de speakers als je thuiskomt. Een animatiescenario dat laat zien hoe je Bixby kunt gebruiken om de muziek die je onderweg aan het beluisteren was zonder onderbreking verder te beluisteren via de tv of de speakers als je thuiskomt.
  Een animatiescenario dat laat zien hoe je Bixby kunt gebruiken om de muziek die je onderweg aan het beluisteren was zonder onderbreking verder te beluisteren via de tv of de speakers als je thuiskomt.
  Wil je blijven luisteren via de tv? Ja!
 • Het beeld schakelt over van de living naar haar slaapkamer. De vrouw vraagt Bixby om het nummer via de luidspreker af te spelen en de muziek begint van zodra Bixby verbinding heeft gemaakt.
  Het beeld schakelt over van de living naar haar slaapkamer. De vrouw vraagt Bixby om het nummer via de luidspreker af te spelen en de muziek begint van zodra Bixby verbinding heeft gemaakt.
  Bixby! Speel dit nummer af via de luidspreker.
 • *De interactie met het apparaat is ingekort in de video.

Leef slimmer

Maak slimmere keuzes dankzij de hulp van Bixby. De intelligente assistent staat altijd voor je klaar en is slim genoeg om je te begrijpen als je normaal praat.

 • Animatiebeeld van een man die op de sofa zit in zijn living en met zijn vriendin praat terwijl hij tv kijkt. Animatiebeeld van een man die op de sofa zit in zijn living en met zijn vriendin praat terwijl hij tv kijkt.
  Een animatiescenario dat laat zien hoe je Bixby kunt gebruiken om de binnenkant van je koelkast weer te geven op je tv zodat je de inhoud kunt zien en vervolgens naar de keuken te gaan en Bixby naar suggesties voor recepten te vragen.
  Julia Ik heb honger. Wat eten we vanavond? Ik zal eens kijken wat we hebben. Bixby! Toon wat er in de koelkast staat. Ik ga zalm klaarmaken!
 • Animatiebeeld van de man die naar het koelkastscherm kijkt waarop het recept voor zalm dat Bixby voorstelt, wordt weergegeven.
  Het beeld schakelt over van de woonkamer naar de keuken, waar de man Bixby vraagt zalmrecepten op te halen en te tonen op het scherm van de koelkast. Hij opent de deur van de koelkast wat om te beginnen met koken.
  Bixby! Toon wat recepten met zalm. Oké! Tijd om te gaan koken.
 • *De interactie met het apparaat is ingekort in de video.
 • *Beelden op scherm zijn gesimuleerd.
 • *De features zijn beschikbaar op de nieuwste productlijnen vanaf 2018. Een overzicht van de beschikbare producten per land zal apart gepubliceerd worden.
 • *De functie op de tv om ononderbroken muziek af te spelen kan worden ingeschakeld als de tv in de geselecteerde modus staat.