Work From Home

Werk productief vanuit huis

De monitor die alles kan

Of je nu werkt, studeert of thuis ontspant, een monitor is een must-have... maar de Samsung Smart Monitor M5/M7 is meer dan alleen een monitor - 's werelds eerste do-it-all scherm. Met behulp van de Office 365 Suite, is het bekijken en bewerken van documenten is een fluitje van een cent, en daarnaast kun je vanaf elke locatie werken dankzij de Remote Access-functies. Met de USB type-C-poort kunt u met slechts één aansluiting voeding inschakelen, gegevens verzenden en zelfs displaysignalen tussen apparaten verzenden. De architectuur met één aansluiting zorgt voor een prettige werkomgeving zonder rommel en stress. Videovergaderen, documenten openen of browsen - de Smart Monitor maakt het allemaal mogelijk, zelfs zonder pc. Sluit hem aan op uw Galaxy ZFold3 met Wireless DeX* om een volledige pc-ervaring te ontgrendelen en een geheel nieuwe wereld van multitasking te betreden. Splits het grote scherm in meerdere apps tegelijk om te schrijven, tekenen en bedienen met de eerste S Pen op een opvouwbaar toestel.** Maak in realtime notities van vergaderingen, brainstorm of krabbel direct op het scherm en zet uw handschrift om in leesbare tekst die u eenvoudig kunt kopiëren en plakken in een e-mail of delen als PDF, Microsoft Word of andere indelingen.

² Wireless connection met DeX is alleen beschikbaar op de Galaxy Note20, Galaxy Tab S7 en Galaxy Z Fold2 modellen.

Boost je productiviteit

Thuiswerken is voor velen de nieuwe norm geworden, en heeft een blijvende invloed op de manier waarop we werken. Daarom is het creëren van een productieve omgeving zo belangrijk om het meeste uit je dag te halen.
Naast een goede monitor, zijn bijvoorbeeld de Galaxy Buds Pro super handig. Dankzij de Active Noice Cancelling blokkert het alle afleidingen, terwijl de ambient sound-modus externe geluiden herkent, zodat je nooit iets belangrijks mist.

Een home office desk met een Galaxt Smartphone, Buds en Watch. NO LAPTOP Een home office desk met een Galaxt Smartphone, Buds en Watch. NO LAPTOP
free shipping learn more
Gratis bezorging

Gratis bezorging voor alle Samsung producten

financing learn more
Klarna

Betaal binnen 14 dagen na aankoop

Work, Live, Balance

Wij zijn allemaal op zoek naar de juiste balans tussen werk en prive zodat we gezond en fit blijven.

Bekijk ook onze andere #selected