Als ik in gesprek ben, is er een lichtpuntje zichtbaar op mijn S10 scherm. Waarom is dit?

Bij alle oproepen, of dit nu uitgaande of binnenkomende gesprekken zijn, zal er een wit lichtpuntje zichtbaar zijn op je Galaxy S10e, S10 of S10+ scherm.

Om ruimte te besparen is de nabijheidssensor bovenin het scherm van de Galaxy S10 geplaatst. Wanneer de nabijheidssensor actief is, zal deze zichtbaar zijn in de rechterbovenhoek van je scherm. Je toestel is hierdoor niet defect. De sensor zorgt ervoor dat het scherm wordt uitgeschakeld zodra je de telefoon zich dichtbij je gezicht houdt.

Nabijheidssensor