Hoeveel geheugen nemen mijn apps in beslag?

Hoeveel ruimte een applicatie op je telefoon in beslag neemt, verschilt per app. Je kunt dit voor al je geïnstalleerde apps controleren door onderstaande stappen te volgen.

Applicatie Manager / beheer
1. Ga vanuit het startscherm naar 'Apps' 'Instellingen' → 'Applicatiebeheer'.
2. Swype over het scherm totdat je ‘Alles’ bovenaan ziet staan. Nu zie je onderaan het beeldscherm hoeveel capaciteit alle applicaties bij elkaar van het geheugen in beslag nemen.