TV en Soundbar,
samen de ultieme ervaring

Ga voor een optimaal beeld en het beste geluid door de juiste Soundbar te kiezen. Van surround-opstellingen tot all-in-one oplossingen, kies de set die bij jouw wensen past.

De voordelen van een Samsung TV en Soundbar samen

Vergelijk de TV's en Soundbars per serie

Neo QLED TV &
Q-series Soundbar

Beleef de bioscoop thuis

De befaamde Cinematic Q-series Soundbars zetten je midden in de actie. Ze zijn de ideale match voor de Samsung QLED en Neo QLED TV. Niet alleen qua design, maar ook voor het geluid. Dankzij Q-Symphony schakelt de Soundbar niet alle luidsprekers van je Samsung TV uit, maar werken ze juist harmonieus samen. Zo vullen ze elke hoek van de kamer. Met Dolby Atmos en DTS:X support, zodat je echt een 3D geluidservaring hebt.

Bestel je favoriete Neo QLED & Q-Series Soundbar in één klik

Onze selectie van Neo QLED 4K TVs & Q-Series Soundbars.

Onze selectie van Neo QLED 8K TVs & Q-Series Soundbars.

Onze selectie van QLED TVs & Q-Series Soundbars.

The Frame TV &
S-series Soundbar

Ervaar je muziek en series in stijl

The Frame is de Lifestyle TV die past bij jouw interieur. Daar hoort ook een stijlvolle Soundbar bij. Kies daarom voor de all-in-one S-series Soundbar met geintegreerde subwoofer. Deze is afgewerkt met kwalitatief hoogwaardig textiel en sluit je gemakkelijk aan via WiFi of Bluetooth. En met zijn stijlvolle, minimalistische design, past hij moeiteloos in elk interieur.

Bestel je favoriete The Frame & S-Series Soundbar in één klik

Onze selectie van The Frame TV's en bijpassende S-series Soundbars.

Crystal UHD TV &
A-series Soundbar

Geef je TV beleving een extra boost

De Essential A-series Soundbars hebben een compact design, maar leveren toch een rijke, volle klank. Ideaal om je TV ervaring kracht bij te zetten. Dankzij Bluetooth kan je de Soundbar draadloos koppelen met je TV, en geniet je draadloos van alle muziek op je smartphone. Alle Essential A-series Soundbars zijn dankzij de Game Mode ook een uitstekende keuze voor gamers.

Bestel je favoriete Crystal UHD TV & A-Series Soundbar in één klik

Onze selectie van Crystal UHD TV's & A-Series Soundbars.

*Actieperiode promotie TV + Soundbar bundels: 7 februari 2022 t.e.m. 3 april 2022 (aankoopdatum). Zolang de voorraad strekt. Kijk voor de actievoorwaarden op samsung.com/be/promo.