Ecobubble™ Wasmachine WF18T8000GW

Ecobubble™ Wasmachine WF18T8000GW

WF18T8000GW/EN

 • 10% voordeel op 3 producten. Of 5% voordeel bij 2.
 • Gratis bezorging en installatie | tijdvak naar keuze | ma t/m za
 • Grote inhoud: 18kg
 • Hygiene Steam
 • EcoBubble
 • 20 jaar garantie op de Digital Inverter motor
 • Digital Inverter Motor

Kies jouw Kleur

Kleur :

Kies jouw Vulgewicht

 • Maakt vlekken schoon, beschermt stof
  Eco Bubble™
 • Krachtig schoon in 30 minuten
  Speed Shot
 • Altijd en overal controle
  SmartThings

Maakt vlekken schoon, beschermt stof

Eco Bubble™

Eco Bubble™-technologie zorgt voor krachtige wasprestaties, ook op lage temperaturen*. Het wasmiddel wordt omgezet in luchtbellen die snel de stof binnendringen en vuil heel eenvoudig verwijderen, de stof beschermen en energie besparen**.

Maakt vlekken schoon, beschermt stof Maakt vlekken schoon, beschermt stof

* Getest conform IEC 60456-2010 / 4kg wasmachinebelading / Super Eco Wash koud (WF80F5E5U4W) vs. Katoen 40°C zonder Eco Bubble (WF0702WKU). Individuele resultaten kunnen verschillen. ** Gebaseerd op het Performance Lab Test rapport van Springboard Engineering waarbij EMPA-stroken werden gewassen in normaal opgelost wasmiddel en met Bubble-technologie zonder mechanische activiteit.

Krachtig schoon in 30 minuten*

Speed Shot

Draai een katoenprogramma in 30 minuten* met Speed Shot. Deze functie maakt gebruik van Bubble Shot- en Speed Spray-technologieën. Er worden krachtige waterstralen met wasmiddel rond gespoten die snel doordringen in grote stukken stof. Ook wordt er schoon water in de stof gespoten om zeepresten snel te verwijderen.

* Gebaseerd op interne tests met een katoenprogramma op 40°C en een belading van 3 kg. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van de feitelijke gebruiksomstandigheden.

Altijd en overal controle

SmartThings

Wassen is een fluitje van een cent dankzij een scala aan slimme oplossingen. Met de SmartThings App* kun je je wasmachine op afstand in de gaten houden en bedienen. Optimaliseer je dagelijkse schema met de Laundry Planner en laat je adviseren over het beste programma door Laundry Recipe. Met de HomeCare Wizard vind je snel een oplossing voor ieder probleem.

* Beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig. ※De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het feitelijke product. ※De mobiele GUI-afbeeldingen kunnen per land, omgeving, etc. verschillen.

Altijd effectief drogen

Auto Cycle Link

Kies altijd het juiste droogprogramma. Auto Cycle Link* communiceert met je droger en raadt het beste droogprogramma aan** zodra het wasprogramma is voltooid. Je hoeft zelf dus niet meer na te denken over het beste programma voor iedere mand met was.

* Beschikbaar als de droger tijdens of binnen een bepaalde tijd na een wasprogramma wordt aangezet en als zowel de wasmachine als de droger zijn gekoppeld in de SmartThings App, op dezelfde plek staan en zijn verbonden via Wi-Fi. Alleen beschikbaar op bepaalde modellen: WF2*T******/WF1*T****** (wasmachine) gekoppeld met DV1*T****** (doger). ** Auto Cycle Link beveelt een droogprogramma aan die past bij het gekozen wasprogramma. Dit is mogelijk niet geschikt voor het wasgoed als de gebruiker een verkeerd wasprogramma heeft gekozen. ※De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van het feitelijke product. ※De mobiele GUI-afbeeldingen kunnen per land, omgeving, etc. verschillen.

Eenvoudige probleemoplossing

Smart Check

Verminder de kosten en het ongemak van kapotte apparaten. Het geautomatiseerde Smart Check-foutopsporingsprogramma herkent en analyseert problemen en biedt eenvoudige oplossingen via de smartphone-app*. Zo kun je tijd besparen en hoef je geen geld uit te geven aan reparaties**.

*Beschikbaar op Android- en iOS-apparaten. Een Wi-Fi-verbinding is vereist. ** In sommige gevallen is onderhoud toch nodig, wat extra kosten met zich meebrengt.

Minder geluid

VRT Plus™

Doe altijd en overal je was zonder iemand te storen. Dankzij de innovatieve VRT Plus™-technologie heb je minder last van geluid en trillingen tijdens het wasprogramma*. Het nieuwe frameontwerp biedt ook meer stabiliteit en voorkomt luide bewegingen.

Minder geluid Minder geluid
* Getest op de WF8000R. Vergeleken met conventionele Samsung-modellen zonder VRT Plus.
Minder geluid Minder geluid
* Getest op de WF8000R. Vergeleken met conventionele Samsung-modellen zonder VRT Plus.

De trommel en deurring schoon houden*

Drum Clean +

Houd de deur en de binnenzijde van je wasmachine hygiënisch schoon. Drum Clean + verwijdert 99% van het vuil en 99,9% van de bacteriën die vervelende geurtjes veroorzaken* uit de trommel dure middelen. Een krachtige waterstraal en hoog toerental verwijderen vuil rond de rubberen deurring. Je krijgt een melding wanneer je wasmachine moet worden gereinigd**.

* Gebaseerd op tests door Intertek van het Drum Clean + programma. Verwijdert 99,9% van de bacteriën in je wasmachine en verwijdert 99% van het vuil uit de rubberen deurring. ** Geeft een melding na 40 wasbeurten.

* Gebaseerd op tests door Intertek van het Drum Clean + programma. Verwijdert 99,9% van de bacteriën in je wasmachine en verwijdert 99% van het vuil uit de rubberen deurring. ** Geeft een melding na 40 wasbeurten.

Duurzaam en doeltreffend

Digital Inverter Technologie

Profiteer van efficiëntie en langdurige prestaties van de motor. De Digital Inverter-technologie maakt gebruik van sterke magneten voor stille en krachtige prestaties met energie-efficiëntie*. Het biedt ook 20 jaar garantie** op de motor.

*Gebaseerd op interne testen. Vergelijking tussen Digital Inverter motor en Universele motor. **De 20 jaar garantie op onderdelen geldt alleen op de Digital Inverter motor. Arbeidskosten zijn uitgesloten. Voor de wasmachine geldt een aparte garantie van 2 jaar inclusief onderdelen en arbeid.

Specificaties

 • Wascapaciteit (kg) 18.0 kg
 • Bubble Technologie Bubble Technologie
 • VRT VRT Plus
 • Energieklasse C
 • Netto Afmetingen (BxHxD) 686 x 984 x 796 mm
 • Gewicht (netto) 104 kg

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
 • User Manual
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
 • Quick Guide
  ENGELS, ALBANEES, BULGAARS, KROATISCH, ESTS, HONGAARS, LETS, LITOUWS, MACEDONISCH, ROEMEENS, SERVISCH, SLOWAAKS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Installeren

Installeren

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Reparatie service

Reparatie service

Klantenservice

Klantenservice

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.