Ændringer i Gallery Sync, Samsung Cloud Drive og Premium Storage

OneDrive

Samsung Cloud understøtter ikke længere Gallery Sync, Samsung Cloud Drive og Premium Storage, og dine data slettes, hvis du ikke handler hurtigt. Afslutningen af disse funktioner vil være efter landegrupper og baseret på forskellige tidslinjer. Tjek om du er Gruppe 1 eller Gruppe 2.

Fase 1

Fase 2

Efter Fase 2

Grupper

Du kan overføre dine data til Microsoft

OneDrive

Du kan downloade dine data til enheden eller pc

Data slettet

Gruppe 1

Indtil 31. marts

Indtil 30. juni

Fra 1. juli

Gruppe 2

Indtil 31. maj

Indtil 31. august

Fra 1. september

Nogle tjenester på Samsung Cloud ændrer sig, Galleri og Drev-synkronisering for Mine filer understøttes nu af Microsoft OneDrive (underlagt visse lande eller enhedsmodeller). Alle billeder, videoer og andre filer, der er synkroniseret fra galleriet eller Mine filer, der ikke overføres til Microsoft OneDrive, slettes snart fra Samsung Cloud. Du bør tage handling hurtigt for at flytte eller downloade alt, hvad du vil beholde. Hvis du har en Premium Storage-abonnementsplan, annulleres denne automatisk fra Fase 1, og der kan muligvis udstedes en refusion til dig. Få mere at vide om denne meddelelse.

Bemærk: Du kan ikke længere abonnere på Samsung Cloud Gallery Sync, Drive eller Premium Storage.

Hvilke muligheder har jeg?

Der er to måder at beholde dine eksisterende Gallery Sync- og/eller Samsung Cloud Drive-data på.

Mulighed 1 - Overfør til OneDrive Du kan bruge OneDrive-integrationen til at overføre dine filer til Microsoft OneDrive, hvilket betyder, at dine billeder og videoer i galleriet, og de filer, der tidligere er synkroniseret med Samsung Cloud, nu synkroniseres i Microsoft OneDrive. Overførsel er kun tilgængelig til og med Fase 1, når support til disse funktioner slutter. Efter denne dato kan du ikke længere overføre dine data mellem Samsung Cloud og Microsoft OneDrive. Se denne vejledning for instruktioner.

Mulighed 2 - Download til personlig opbevaring Du kan downloade dine data til personlig opbevaring, dvs. din mobilenhed eller pc ved at logge på din Samsung Cloud-konto. Du har indtil Fase 2, derefter slettes dine Gallery Sync- og Samsung Cloud Drive-data fra Samsung Cloud. Hvis du vælger denne mulighed, vil du ikke længere kunne bruge mulighed 1 til at overføre dine data til OneDrive. Gallery Sync og Samsung Cloud Drive-funktionerne slutter, og du kan ikke bruge disse funktioner igen. Se denne vejledning for instruktioner.

Hvornår skal jeg flytte mine data?

Afslutningen af disse funktioner vil være efter landegrupper og baseret på forskellige tidslinjer. Tjek om du er Gruppe 1 eller Gruppe 2.

Gruppe 1

Du har indtil 31. marts 2021 til at overføre data fra Samsung Cloud til Microsoft OneDrive.

Fra 1. april 2021, hvis du ikke har overført eller linket til Microsoft OneDrive, synkroniseres dit galleri og Mine filer ikke længere automatisk, og Samsung Cloud Drive afbrydes.

Den 30. juni 2021 ophører disse Samsung Cloud-funktioner fuldstændigt, og alle dine Gallery Sync- og Samsung Cloud Drive-data slettes. Du vil stadig være i stand til at downloade dine clouddata inden denne dato til din mobilenhed eller pc via Samsung Cloud-hjemmesiden.

Bemærk: Gældende data slettes på den tidligere af de to datoer - 90 dage fra det øjeblik, du beder om at downloade data eller den sidste slutdato for funktionsdatoen.

Gruppe 2

Du har indtil 31. maj 2021 til at overføre data fra Samsung Cloud til Microsoft OneDrive.

Fra 1. juni 2021, hvis du ikke har overført eller linket til Microsoft OneDrive, synkroniseres dit galleri og Mine filer ikke længere automatisk, og Samsung Cloud Drive afbrydes.

Den 31. august 2021 ophører disse Samsung Cloud-funktioner fuldstændigt, og alle dine Gallery Sync- og Samsung Cloud Drive-data slettes. Du vil stadig være i stand til at downloade dine clouddata inden denne dato til din mobilenhed eller pc via Samsung Cloud-hjemmesiden.

Bemærk: Gældende data slettes på den tidligere af de to datoer - 90 dage fra det øjeblik, du beder om at downloade data eller den sidste slutdato for funktionsdatoen.

Hvad hvis jeg allerede har integreret med OneDrive?

Efter login på Samsung-konto behøver du ikke at integrere tjenesten med OneDrive igen. Du kan bruge tjenesten Galleri-synkronisering med OneDrive. Menupunktet OneDrive vises i synkroniseringen af Samsung Cloud for Galleri og Mine filer. Bemærk, at Samsung Cloud Drive ikke længere vises.

Kan jeg stadig bruge andre funktioner i Samsung Cloud?

Du kan fortsætte med at bruge sikkerhedskopiering/synkronisering og gendannelse af andre data såsom kontakter, kalender og noter.