Sådan bruger du Clip Studio Paint på din Tab S8 og Galaxy-smartphone

Skab utrolige kunstværker ved hjælp af Clip Studio Paint-appen. Ved at aktivere Tab S8 Companion-tilstanden og slutte den til din Galaxy-smartphone, kan du forvandle din tablet til et lærred og smartphone til en farvepalet. Mulighederne er uendelige.

Bemærk: Companion-tilstand er tilgængelig på de fleste Galaxy-smartphones. Til formålet med denne video blev Galaxy S22 Ultra brugt.

1 Sørg for, at Clip Studio Paint er installeret og opdateret på din smartphone og tablet.
2 Hvis ikke, kan du finde det i Galaxy Store.
3 Begge enheder skal være forbundet til det samme Wi-Fi.
1 Åbn Clip Studio Paint på din Tab S8.
Clip Studio Paint logo
2 Tryk på Opret forbindelse til smartphone i kommandolinjen.
Connect til Smartphone i kommandolinjen
3 En QR-kode vil blive vist.
QR-kode

Bemærk: En tilladelsesmeddelelse vises muligvis, første gang du tilslutter den.

4 Scan QR-koden med dit smartphone kamera.
Scan QR-kode
5 Der vises en pop op, tryk på Åbn i browser.
6 Clip Studio Paint åbnes på din smartphone i Companion-tilstand.
Sådan bruger du Clip Studio Paint Companion-tilstand - Galaxy Tab S8 + S22 Ultra Sådan bruger du Clip Studio Paint Companion-tilstand - Galaxy Tab S8 + S22 Ultra

Brug din smartphone som en genvejsfjernbetjening

Hvis du trykker på hver af knapperne, udføres handlingen på din fane

Du kan skifte til forskellige funktioner

-       Hurtig adgang

Vælg mellem forskellige værktøjer

-       Farvehjul

Vælg farvepaletten og juster opaciteten og penselstørrelsen

-       Gestikpude

Styr lærredet ved hjælp af bevægelser på denne pude

-       Sub-visning

Importer et billede, eller tag et billede, og vælg farverne på det til reference

-       Indstillinger

Tilpas mulighederne for Companion-tilstand

SAMSUNG