Hvad er koble til windows

Windows elsker din telefon. Din telefonapp tager alt, hvad du kan gøre på din smartphone og overfører det til din pc.

Send tekster, se nylige fotos, triage-notifikationer eller brug en af dine foretrukne mobilapps--uden at tage din telefon ud af lommen.

Billede af en mand, der ser den samme skærm på Note10 enhed og Windows samtidig

Bemærk: 'Link til Windows' er forudinstalleret på Note10/Note10+.

Link to Windows

Hovedfunktioner

Krav

Funktioner

Fotos

Netværksforbindelse

• Se op til 25 nylige fotos i Galleri på din pc
• Træk & slip fotos fra din telefon til din PC

Beskeder

Netværksforbindelse

• Se besked-notifikationer om din telefon
• Modtag & svar på telefonbeskeder (inklusive MMS) på din PC

Notifikationer

Netværksforbindelse

• Se forskellige telefonapp-meddelelser på din PC

Telefonskærm

Samme Wi-Fi-netværk

• Nyd dine telefonapps & indhold på din PC via skærmspejling
• Spil telefonspil på din PC med et tastatur og mus

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Ring

707 019 70General Support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

B2B support

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

701 404 24Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

På grund af Black Friday er vores ventetid lidt længere end sædvanligt, men vi tager os af din henvendelse så hurtigt som muligt.