Hvad skal jeg gøre, når Bluetooth- eller Wi-Fi-forbindelsen er ustabil på min Galaxy Z Flip?

I modsætning til almindelige smartphones er din Galaxy Z Flip specielt udformet til at folde nedad. På baggrund af denne nye formfaktor for den foldbare Samsung-enhed, kan du holde hele den foldede enhed i dine hænder, og det kan påvirke radiobølger som f.eks. Bluetooth, Wi-Fiog andre netværk.

Kontroller først følgende situationer

Sæt ikke metalliske mærkater på antenneområdet (side med coverskærm) på enheden.

Sæt ikke et enhedscover, der er lavet af metallisk materiale, på enheden.

Det anbefales, at brugeren bruger enheden med det medfølgende produktcover for at undgå direkte kontakt med antennen med hænderne.

Kontroller forbindelse og netværksindstillinger

Trin 1. Start appen Indstillinger.

Trin 2. Tryk på Forbindelse

Trin 3. Tænd for Bluetooth for at genstarte det.

Skærmbillede, der viser, hvordan man genstarter Bluetooth

Hvis du stadig oplever problemer med forbindelsen, kan du prøve følgende for at nulstille netværksindstillingerne på din enhed.

Trin 1. Start appen Indstillinger.

Trin 2. Tryk på menuen Generel administration.

Trin 3. Tryk på menuen Nulstil.

Trin 4. Tryk på menuen Nulstil netværksindstillinger.

Trin 5. Tryk på knappen Nulstil indstillinger

Skærmbillede, der viser, hvordan man nulstiller netværksindstillinger på enheden.

Bemærk: Når du nulstiller netværksindstillingerne på din enhed, mister du eventuelt registrerede oplysninger, når du udfører nulstillingen.