Hvilke funktioner er til rådighed på AR-zonen i Galaxy Z Flip?

Nyd alle funktionerne fra AR(Augmented Reality) på ét sted, i AR-zone.

Det er en enkel butik med alt på ét sted for brugere, så de kan bruge dens virkelighedsbaserede funktioner i en hel samling fra ét sted.

Detaljerede funktioner i AR-zone

• AR Emoji-kamera: Opret en Min emoji, der ligner dig fuldstændigt, og tag fotos og optag videoer ved hjælp af Min emoji eller karakter-emojier.
  • AR Doodle: Optag sjove videoer med virtuel håndskrift eller tegninger på ansigter eller andre steder.
  • AR Emoji Studio: Rediger eller udsmyk en Min emoji og lav tøj med brugerdefinerede mønstre og farver til Min emoji.
  • AR Emoji-stickers: Opret dine egne mærkater med Min emoji-udtryk og -handlinger.
  • Deco-billede: Optag fotos og videoer med forskellige mærkater.
Skærmbillede af AR-zone-funktioner

Sådan startes AR-zone i Galaxy Z Flip

For at starte AR-zone skal du se nedenstående metoder:

• Start appen AR-zone.
  • Start appen Kamera MERE AR-zone.

Bemærk: Tilgængelige funktioner kan variere afhængigt af område eller serviceudbyder.

AR Emoji-kamera

Opret en Min emoji, der ligner dig fuldstændigt, og tag fotos og optag videoer ved hjælp af Min emoji eller karakter-emojier.

Trin 1. Tryk på ikonet "+" ikonet for at oprette en ny emoji, eller du kan vælge en sød emoji, der allerede findes.

Trin 2. Optag dit eget ansigt i midten af skærmen for at tilpasse til den nye emoji.

Trin 3. Vælg facon for din emoji. (mandlig, kvindelig, dreng eller pige)

Trin 4. Du kan vælge din egen stil, eller du kan endda designe nyt tøj.

Trin 5. Tryk Når du har stylet din nye emoji, kan du ændre stilen næste gang.

Trin 6. Nu kan du lege, tage fotos og optage videoer med din emoji, der ligner dig fuldstændigt!

Skærmbillede af funktionen AR-emoji-kamera

Bemærk: Dette billede er blot et eksempel på engelsk, men det er tilgængeligt på dit lands sprog.

AR Emoji-stickers

Opret dine egne mærkater med Min emoji-udtryk og -handlinger.

Trin 1. Tryk Kom i gang.

Trin 2. Design din egen mærkat og gem.

Trin 3. Vælg mærkater og download.

Trin 4. Du kan finde dine emoji-mærkater, som du downloadede i fotogalleriet.

Skærmbillede af AR-emoji-mærkat

Bemærk: Dette billede er blot et eksempel på engelsk, men det er tilgængeligt på dit lands sprog.

AR Doodle

Du kan optage sjove videoer med virtuel håndskrift eller tegninger på ansigter eller andre steder. Når kameraet genkender et ansigt eller et sted, vil doodles i ansigtet følge ansigtet, når det bevæger sig, og doodles i området vil sidde samme sted, også selv om kameraet flytter sig.

Trin 1. Når kameraet genkender emnet, bliver genkendelsesområdet vist på skærmen.

Trin 2. Skriv eller tegn i genkendelsesområdet. Hvis du trykker på den røde prik Optageknap og begynder at doodle, kan du optage dig selv, mens du doodler.

Trin 3. Tryk på Optageknappen for at optage en video.

Trin 4. Tryk på Stopknappen for at stoppe med at optage videoen. Du kan se og dele videoen i Fotogalleri.