Hvilke oplåsningsmetoder kan jeg bruge på min Galaxy-smartphone?

Du har muligheden for at indstille forskellige låsemetoder på din Galaxy-smartphone for at sikre dine oplysninger og personlige data. Nedenfor er en oversigt over de forskellige metoder til at låse og låse skærmen op på din smartphone.

Metoder til lås og lås op Lock and unlock methods

Bemærk: De tilgængelige låsemetoder afhænger af din model og operativsystem. Ældre modeller har ikke alle tilgængelige metoder.

Afhængig af konfigurationen af din smartphone kan du muligvis også være begrænset til nogle få låsemetoder (f.eks. kun PIN-kode og adgangskode). Dette kan være tilfældet, når der er visse funktioner (f.eks. VPN, enhedskryptering, Exchange-server, apps) der er aktiveret på din Galaxy-smartphone.

Sådan opsætter du en låsemetode

Indstillingen findes lidt forskellige steder, afhængigt af din model og operativsystem.

For nyere enheder kan du finde indstillingerne for låseskærm her:

1 Åbn "Indstillinger".
2 Gå til “Låseskærm og sikkerhed” eller “Låseskærm”.
3 Tryk på “Skærmlåsningstype”.

Bemærk: På ældre enheder, der kører på Android 4.4 eller ældre, kan låseskærmindstillingerne findes på: "Indstillinger"> "Låseskærm"> "Skærmlås".

Biometriske metoder

Biometriske låsemetoder bruger unikke fysiske karakteristika såsom din iris eller fingeraftryk til at give høj sikkerhed for din Galaxy-smartphone.

Før en biometrisk oplåsningsmetode kan bruges, skal der opsættes et mønster, adgangskode eller PIN-kode. Denne alternative oplåsningsmetode er nødvendig under visse omstændigheder, såsom hvis enheden genstartes, eller før låseskærmtypen ændres.

Du kan registrere biometriske oplysninger under "Indstillinger"> "Låseskærm og sikkerhed" eller "Låseskærm"> "Skærmlåsningstype"> "Biometrik".

Eller alternativt under "Indstillinger"> "Biometriske data og sikkerhed".

Iris-scannerKlik for at Vise

Følgende Galaxy-smartphones har denne mulighed:

S8/S8+, Note8, S9/S9+, Note9

Formen og mønsteret på din iris er unik. Når du bruger dine øjnes særlige karakteristika til at låse din enhed op, sikrer du høj sikkerhed for din Galaxy-smartphone.

Dine iris-data kan også bruges til forskellige andre godkendelsesformål, f.eks. Samsung Pass (Samsung-kontobekræftelse og web-login) og Sikker mappe.

Sensorerne til iris-scanningen er placeret på fronten i den øverste del af din smartphone. Hold dit ansigt inden for markøren, og følg instruktionerne for at låse din smartphone op med dine iris-data.

Bemærk: Når du bruger iris-scanneren, skal du holde enheden omkring 20-35 centimeter fra dit ansigt. Iris-scanneren fungerer muligvis ikke effektivt, hvis du har en skærmbeskytter på din enhed, du bærer briller eller for nylig har foretaget en øjenoperation.

AnsigtsgenkendelseKlik for at Vise

Følgende Galaxy-smartphones har denne mulighed:

A8 (2018), A6/A6+, J4/J4+, J6/J6+, S8/S8+, Note8, S9/S9+, Note9, A7 (2018), A9

Ansigtsgenkendelse identificerer dit ansigts karakteristika og sammenligner dem med registrerede data for at låse din smartphone op.

Smartphonen scanner ansigtet med det forreste kamera. Hold dit ansigt inden for den viste markør. Hvis ansigtet ikke genkendes under oplåsning, bliver du automatisk bedt om din PIN-kode, adgangskode eller mønster.

Intelligent scanningKlik for at Vise

Følgende Galaxy-smartphones har denne mulighed:

S9/S9+, Note9

Den intelligente scanning bruger både dit ansigt og iris til at låse din smartphone op, hvilket øger sikkerheden og brugervenligheden. Med denne funktion kan du nemt låse skærmen op, selv når omgivelserne er meget mørke eller for lyse.

FingeraftryksscanningKlik for at Vise

Følgende Galaxy-smartphones har denne mulighed:

Start-knap: S6 / S6 + (kant), S7 / S7 + (kant), A5 (2017)

På bagsiden: A8 (2018), A6 / A6 +, S8 / S8 +, Note8, S9 / S9 +, Note9, A9

På højre side: J6 / J6 +, A7 (2018)

Ligesom dine iris-data kan du bruge dine fingeraftryksoplysninger til at låse din smartphone op og bekræfte din identitet i Samsung Pass og Sikker mappe.

Afhængig af modellen er fingeraftrykssensoren placeret på bagsiden af telefonen, under eller ved siden af kameraet eller på højre side af telefonen. I ældre modeller er en sensor indbygget i Start-knappen.

Der kan registreres op til fire fingeraftryk.

Konventionelle låsemetoder

Bemærk: Hvis du ændrer skærmlåsemetoden til "Stryg" eller "Ingen", slettes dine biometriske data. Hvis du vil bruge dine biometriske data i apps eller funktioner som Samsung Pass, skal du registrere dem igen.

IngenKlik for at Vise

Deaktiverer den aktuelle skærmlås og den registrerede låseskærm.

Bemærk: Denne indstilling sikrer ikke sikkerhed til din telefon. Vi anbefaler dig derfor at vælge en anden låsemetode, der giver bedre beskyttelse af dine personlige oplysninger.

StrygKlik for at Vise

Lås enheden op ved at stryge låseskærmen.

Bemærk: Denne indstilling sikrer ikke sikkerhed til din telefon. Vi anbefaler dig derfor at vælge en anden låsemetode, der giver bedre beskyttelse af dine personlige oplysninger.

MønsterKlik for at Vise

Denne låsemetode giver dig mulighed for at skabe et mønster, der tegnes på skærmen for at låse din enhed op.

Du får et felt på 3x3 prikker, som du kan forbinde med hinanden, som du vil (husk, at hver prik kun kan berøres én gang).

Bemærk: Pas på, når du indtaster mønsteret offentligt, da det let kan blive set og kopieret af andre.

AdgangskodeKlik for at Vise

Brug en kombination af bogstaver, tal og specialtegn, og opret en adgangskode på mindst fire, men ikke mere end 16 tegn.

Opret en kompleks adgangskode for maksimal sikkerhed, og vælg en kombination af bogstaver og tal.

Bemærk: Benyt både store og små bogstaver, når du bruger en adgangskode som låseskærmstype. Det tilrådes at notere oplysningerne separat (adgangskode, mønster, PIN-kode).

PIN-kodeKlik for at Vise

Indtast en hvilken som helst kombination af tal. PIN-koden på din telefon skal være mindst fire cifre lang.

Bemærk: Pas på, når du indtaster din PIN-kode offentligt, da den let kan blive set og kopieret af andre.

Bemærk: Hvis du ikke kan låse din telefon op ved hjælp af den primære låseskærmtype, skal du bruge den alternative metode, du har angivet under opsætningen.

Hvis du ikke kan låse din telefon op ved hjælp af denne metode, kan du deaktivere oplåsningsskærmen på din Samsung-konto og få adgang til din telefon igen.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her for dig og dine Samsung-produkter.
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Live Chat

Live-Chatten er åben:
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Information

På grund af den nuværende COVID-19-situation, også kendt som Corona-virus, kan der periodisk opleves længere kø tid en normalt på vores telefonlinjer.
Vi kan i øjeblikket ikke garantere at du kan tale med en dansk tekniker, men vores nordiske kollegaer vil kunne hjælpe dig på engelsk.

Vi beklager den ulejlighed, dette måtte medføre, og håber på din forståelse under denne ekstraordinære situation.

Ring

General Support

707 019 70

Vi er her for dig og dine Samsung-produkter.
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning.

Grundet den nuværende situation omhandlende Covid-19, også kendt som Corona Virus, opfordrer vi alle kunder som har brug for, eller som muligvis kommer til at få brug for service af et Samsung produkt, til at tænke over vigtigheden af at være rask under et teknikerbesøg eller, når man besøger et af vores service centre.
Se mere

Kampagne support

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00