Hvor lang tid tager det at oplade batteriet på min Galaxy S7 eller S7 edge?

Samsung Galaxy S7 og S7 edge har større batterikapacitet og understøtter en funktion, der giver dig mulighed for at oplade meget hurtigere end på tidligere enheder.

Hvor lang tid tager det at oplade batteriet på min Galaxy S7 eller S7 edge

I gennemsnit tager Samsung Galaxy S7-batteriet 90 minutter at blive opladet fra 0 % med en kabelbaseret hurtiglader, og det tager 140 minutter med den trådløse oplader.

Den faktiske opladningstid kan variere afhængigt af opladningsforholdene og enhedens tilstand.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

701 404 24Samsung Shop