Hvor lang tid tager det at oplade batteriet på min Galaxy S7 eller S7 edge?

Samsung Galaxy S7 og S7 edge har større batterikapacitet og understøtter en funktion, der giver dig mulighed for at oplade meget hurtigere end på tidligere enheder.

Hvor lang tid tager det at oplade batteriet på min Galaxy S7 eller S7 edge

I gennemsnit tager Samsung Galaxy S7-batteriet 90 minutter at blive opladet fra 0 % med en kabelbaseret hurtiglader, og det tager 140 minutter med den trådløse oplader.

Den faktiske opladningstid kan variere afhængigt af opladningsforholdene og enhedens tilstand.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning