Hvordan aktiverer jeg Note9 Dolby Atmos-stereohøjttalerne?

Dolby Atmos giver en højkvalitets 3D-surroundlydoplevelse uden brug af hovedtelefoner.

1

Tryk på Indstillinger, og åbn Lyde og vibration.

2

Tryk på Lydkvalitet og effekter.

Tryk på Lydkvalitet og effekter
3

Stryg Dolby Atmos-kontakten for at aktivere den.

Tænd for Dolby Atmos
4

Stryg Dolby Atmos, og vælg en lydtilstand, hvis du vil ændre tilstanden.

Dolby Atmos-tilstande

Bemærk: Nogle lydeffekter understøttes ikke, når Dolby Atmos er tændt.

1 Åben notifikationspanelet ved at trække nedad fra toppen af enheden.
2 Udvid mulighederne i notifikationspanelet.
Notifikationspanel
3 Stryg notifikationspanelet til venstre.
Udvidet notifikationspanel
4

Tryk på Dolby Atmos.

Dolby Atmos i notifikationspanelet

Bemærk: Nogle gange kan hvid støj høres højt, når der afspilles optagne lyd- eller videofiler, hvor Dolby Atmos-funktionen er aktiveret. Hvis dette sker, anbefaler vi at deaktivere denne funktion.