Hvordan bruger jeg Gear VR med min Note9?

For at tilslutte din Note9 til Gear VR (SM-R325), skal du udskifte den holder, enheden er leveret med, med en specifik adapter. Du kan bestille den nye enhedsholder gratis hos Samsung under varekoden GH81-16186A.

Når du tilslutter din telefon til Gear VR første gang, starter softwareinstallationen automatisk.

Bemærk: Tjek, at din enhed ikke er i lydløs indstilling, og forbind derefter din enhed med Gear.

1 Luk låseknappen op, og fjern enhedsholderen fra Gear VR.
Adapter, som frigøres og fjernes fra VR-brillerne
2 Mens låseknappen er låst op, skubbes Note9 enheden ind i holderens åbning.
3 Få holderen til at sidde fast ved at skubbe låseknappen til låst position.
Adapter, som sættes i VR-brillerne og fastgøres
4 Vent, til du hører stemmen, der beder dig om at fjerne din enhed fra Gear VR. Tryk på Start for at starte softwareinstallationen.
Gear VR Interface-velkomstmeddelelse
5

Læs og accepter sundheds- og sikkerhedsadvarslerne og vilkår og betingelser i End User Licence Agreement (EULA). Tryk derefter på Næste.

6

Download standard VR appen ved at trykke på Installer.

Tryk på Install for at bekræfte, at du ønsker at downloade VR-apps
7

Tryk på Opret konto, og følg instruktioner på skærmen for at oprette en Oculus konto. Hvis du allerede har en konto, trykker du på Log på.

Log på Oculus med Facebook
8 Hvis du bliver bedt om det, skal du parre din styreenhed.

Bemærk: Styreenheden skal have Bluetooth-tilslutning for at blive parret. Hvis den skærm ikke kommer frem, mens du installerer Oculus, kan du parre styreenheden manuelt ved at trykke på Mere i Oculus App Store og vælger Styreenhed Tilsluttede enheder menuen.

9

Af hensyn til din sikkerhed, skal du trykke på Afspil video for at få råd om, hvordan du bruger din Gear VR korrekt.

10

Når videoen er afsluttet, trykker du på Bekræft.

Tryk på Acknowledge for at acceptere Gear VR-sikkerhedsoplysningerne
11 Når softwaren er installeret, vil Oculus Store appen komme frem på Apps skærmen på den mobile enhed, så du kan downloade den bedst app, der er til rådighed.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning