Hvordan du spiller ind og tager skærmbillede på din Note10

Der vil ske fantastiske ting med på din nye Note10/Note10+. Og med de nye indstillinger for Skærmoptageren og til at tage skærmbilleder vil det være nemmere end nogensinde før at dele dine oplevelser. Fang et sjovt meme, optag dit spil, lav en reaktionsvideo eller vis en du holder af, hvordan man en funktion virker på deres telefon.

Bemærk: Bemærk, at alle skærme tillader optagelser eller skærmbilleder.

Bemærk: Skærmoptageren optager ikke telefon-, VOIP- eller videoopkald. Derudover kan nogle apps blokere skærmoptager funktionen på grund af ophavsretlige begrænsninger.

I stedet for at bruge en tredjepartsapp, kan du optage skærmvideo på Galaxy-telefoner med Skærmoptager. Med Note10/Note10+ kan du optage næsten alt, hvad der vises på din skærm! Du kan endda bruge frontkameraet til at optage dig selv under videoen.

For at åbne panelet Hurtigindstillinger skal du stryge ned fra toppen af ​​skærmen med to fingre. Stryg mod venstre, og tryk derefter på Skærmoptager. Når nedtællingsuret er afsluttet, begynder din telefon at optage det, der vises på skærmen.

Hurtigt panelbillede, der viser menuen for at vælge skærmoptagerfunktionen

Hvis du vil føje dig selv til videoen ved hjælp af det frontvendte kamera, skal du bare trykke på ikonet for det frontvendte kamera - det ligner et person-ikon. Et lille vindue vises i øverste venstre hjørne og registrerer alt, hvad du gør.

Når du er færdig med at optage, skal du trykke på Stop-ikonet. Videoen gemmes automatisk i Galleri.

Note10 skærmbillede, der viser Stop-ikonet i højre side ved optagelse af skærmen

For lidt ekstra sjov, kan du også skrive på skærmen, mens den optager. Tryk på Pen-ikonet, vælg den ønskede farve, og brug derefter din finger eller din S Pen til at skrive på skærmen. Vær opmærksom på, at du ikke kan interagere med spil, videoer eller navigationsindstillinger, mens du skriver på skærmen. Når du har slukket for Pen-funktionen, går skærmen tilbage til den normale tilstand.

Skal videoen kun optage medierne på telefonen eller skal den også optage lyde fra omgivelserne, såsom din stemme? Du kan nemt justere denne og andre indstillinger for at gøre din video perfekt.

Åbn panelet Hurtigindstillinger ved at stryge ned fra toppen af ​​skærmen med to fingre. Stryg til venstre, og derefter tryk og hold Skærmoptageren nede. Her ser du de tilgængelige indstillinger:

• Lyd: Vælg, hvilke lyde videoen skal optage. Du kan vælge mellem Ingen lyd, Medie-lyd eller Medielydmikrofon.
  • Videokvalitet: Vælg din ønskede videokvalitet. De tilgængelige indstillinger er 1080p, 720p og 480p.
  • Selfie-videostørrelse: Juster størrelsen på pop op-vinduet, mens du optager dig selv med frontkameraet.

At tage et skærmbillede har ikke ændret sig, men det har knapperne. På Note10/Note10+ er Tænd/sluk-knappen og Bixby-knappen samlet i én knap, som kaldes Sideknappen. Det kan tage lidt tid at vænne sig til, men til gengæld kan du nu tage skærmbilleder med én hånd.

Billede til redigering af skærmen efter at have taget et skærmbillede

For at tage et skærmbillede skal du trykke kort på Sideknappen og Lydstyrke-ned-knappen samtidigt. Skærmen vil blinke, og der vises en menu nederst på skærmen. Følgende indstillinger er tilgængelige:

• Rulle-skærmbillede: Tag et langt skærmbillede for at få det hele med. Denne indstilling er kun tilgængelig, når det er muligt at rulle.
  • Tegn: Rediger skærmbilledet, inden du deler eller gemmer det.
  • Tilføj tag: Tilføj og gem tags til dit skærmbillede.
  • Del: Del skærmbilledet med en anden app eller en kontakt.