Hvordan du tilpasser knapperne på din Note10

Hvis du ikke kan finde tænd/sluk-knappen på din Note10, skal du ikke gå i panik. Den er ikke længere på højre side af telefonen: den er nu på venstre side! Den er blevet kombineret til at inkludere Bixby-funktionen. Denne nye knap kaldes Sideknappen, og den kan tilpasses til at udføre forskellige opgaver, fx til at slukke for din telefon, ringe til Bixby eller udføre andre handlinger.

Om Note10 fysiske knapper

Den nye Note10 har to fysiske knapper på venstre side: Lydstyrkeknappen og Sideknappen. Som navnet antyder, kan du trykke på Lydstyrkeknappen for at justere telefonens lydstyrke. Sideknappen, eller tænd/sluk-knappen/Bixby-knappen, kan trykkes kortvarigt, langvarigt eller dobbeltrykkes for at få adgang til forskellige funktioner.

Alene har knapperne deres egne funktioner, men sammen kan de bruges til at oprette dine egne genveje til en mere strømlinet oplevelse.

Her er de standard knapfunktioner, du kan bruge:

• Skærm til eller fra: Tryk kortvarigt på sideknappen.
  • Bixby-stemme: Tryk på sidetasten og hold nede.
  • Start kamera: Dobbeltryk på sideknappen.
  • Tænd: Tryk på sideknappen og hold nede, mens telefonen er slukket.
  • Sluk-menu: Tryk og hold på Side- og Lydstyrkeknappen nede samtidig, mens telefonen er tændt.
  • Skærmbillede: Tryk kortvarigt på Side- og Lydstyrkeknappen samtidigt.
Billede der viser lydstyrketasten og sidetasten på venstre side af Note10 enhed

Bemærk: Du kan også slukke for din telefon via panelet Hurtigindstillinger. Stryg ned fra toppen af ​​skærmen, tryk på ikonet Tænd i øverste hjørne af skærmen, og tryk derefter på Sluk

Brugertilpas sideknappen

Måske er du vant til, at knappen kun har én funktion, som f.eks at vække Bixby. Bare rolig - du kan ændre knappens funktion, så den er tilpasset dine behov.

Note10 instruktioner til skærmbillede af, hvordan man tilpasser sidetasten til at aktivere åbn Bixby

I Indstillinger, søg efter og vælg Sideknap, og tryk derefter på Sideknap igen. Her kan du vælge de ønskede indstillinger.

Til dobbeltryk-funktionen, kan du vælge mellem:

• Hurtigstart af kamera
  • Åbn Bixby
  • Åbn app (Tryk på ikonet Indstillinger for at vælge en app.)

For Tryk og hold nede, kan du vælge mellem:

• Aktivere Bixby
  • Sluk-menu