Hvordan forbinder jeg Note9 S Pen via Bluetooth?

Få fuldt udbytte af Note9 ved at bruge S Pen-fjernbetjeningen, der har en rækkevidde på op til 10 m.

Pennen, der leveres med Note9, er allerede tilsluttet enheden, så det er ikke nødvendigt at oprette en Bluetooth-forbindelse manuelt.

Hvis du vil slutte en anden S Pen til din enhed, skal du oprette forbindelse via Bluetooth for at nyde dens funktioner fuldt ud.

Bemærk: Du kan kun forbinde Samsung-godkendte S Pens, der understøtter Bluetooth Low Energy (BLE).

Tilslutning af en anden S PenKlik for at Vise
1 Sæt S Pen ind i telefonens slot for at igangsætte forbindelsen.
2 Åbn notifikationspanelet ved at trække nedad fra toppen af enheden.
3 Udvid mulighederne i notifikationspanelet.
Notifikationspanel
4 Stryg notifikationspanelet til venstre.
Udvidet notifikationspanel
5

Tryk på S Pen remote.

Valgmuligheden S Pen remote i notifikationspanelet
6 Tryk på den igen for at genaktivere den.

S Pen-ikonet på statuslinjen vil flimre, og det kan tage et par minutter at forbinde.

S Pen-ikonet

Bemærk: Lad være med at tage S Pen ud af enheden, når den er i gang med at blive forbundet. Dette vil forstyrre processen.

Når S Pen er forbundet, forsvinder S Pen-ikonet på statuslinjen.

Hvis den ikke forbinder, eller du vil bruge den tidligere S Pen, skal du forbinde den igen gennem de tidligere trin.

Nulstilling af S PenKlik for at Vise

Der er to måder at nulstille S Pen-forbindelsen på:

1

Tryk i lang tid på S Pen remote-ikonet.

2

Indstillingsskærmen til S Pen remote åbnes automatisk.

3 Tryk på ikonet "flere muligheder".
Tryk flere gange i menuen S Pen remote
4

Tryk på Nulstil S Pen

Valgmuligheden Nulstil S Pen i menuen S Pen remote

Du kan også gå ind via Indstillinger:

1

Åbn Indstillinger.

2

Tryk på Avancerede funktioner.

3

Tryk på S Pen.

4

Tryk på S Pen remote.

5 Tryk på ikonet "flere muligheder".
Tryk flere gange i menuen S Pen remote
6

Tryk på Nulstil S Pen.

Valgmuligheden Nulstil S Pen i menuen S Pen remote

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Live Chat

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

701 404 24Samsung Shop

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00