Hvordan personaliserer jeg AR-emojis med Live besked på min Note9?

Live besked på Note9 giver dig mulighed for at skabe animerede beskeder og personalisere dine AR-emojis med S Pen.

Personaliseret gif-billede
1 Start "Luft kommando" ved at trykke på S Pen-knappen eller S Pen-ikonet.
Tryk på S Pen-ikonet
2

Vælg Live besked.

Vælg live besked

Bemærk: Hvis "Live besked" ikke vises i "Luft kommando", skal du trykke på ikonet "Plus" for at medtage denne funktion eller trykke på ikonet "Indstillinger" for at redigere de viste genveje.

Tryk på Plus-ikonet for at tilføje valgmuligheder
3 Tryk på “ansigts” ikonet i vinduet Live besked.
Tryk på ansigtsikonet fra vinduet live besked
4 Vælg den animerede emoji-GIF, som du vil personalisere.
Vælg din emoji fra vinduet live besked
5 Tilpas pen-effekten, tykkelsen og farven, og gå i gang med at skrive eller tegne.
6

Tryk på Udført. Animationen gemmes automatisk i dit Galleri som en animeret GIF-fil.

Tryk på Udført for at gemme

Når dit værk er færdigt, kan du dele det på forskellige platforme ved at trykke på Del.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning