Hvordan sikkerhedskopierer jeg data til Dropbox fra min Galaxy-telefon eller tablet?

Denne artikel viser dig, hvordan du sikkerhedskopierer medier til Dropbox. Hvis du leder efter en anden metode til sikkerhedskopiering kan du trykke her for information og instruktioner på de forskellige måder, du kan sikkerhedskopiere din enhed, eller se nederst i denne artikel for en liste over relaterede artikler.

Dropbox er en skybaseret lagringsapp, der giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere data som billeder eller filer fra din mobilenhed.

En Dropbox-basiskonto er gratis og indeholder 2 GB plads. Hvis du har brug for mere lagerplads, har Dropbox mulighed for at opgradere til en betalt konto. Du kan finde ud af mere om Dropbox omkostninger her

Dropbox-appen indeholder en funktion, hvorved du kan indstille den til automatisk at sikkerhedskopiere billeder eller videoer, når de tages, men kræver at andre filtyper skal overføres manuelt.

Nedenstående trin viser dig, hvordan du installerer Dropbox-appen på din enhed, indstil den så at billeder og videoer automatisk overføres, og hvordan man manuelt sikkerhedskopierer andre filer til Dropbox.

Downloadning af Dropbox-appen til din enhed

Indstilling af Dropbox til automatisk backup af billeder og videoer.

Download af Dropbox-appen til din enhed

1 Tryk på "Apps".
Apps
2 Tryk på "Play Butik".
Play Butik
3 Tryk på søgefeltet og indtast 'Dropbox'. Tryk på "Dropbox".
Tryk på søgefeltet og indtast 'Dropbox'
Tryk på "Dropbox"
4 Tryk på "Installer", og "accepter" derefter, når du bliver bedt om det.
Tryk på Installer, og accepter derefter, når du bliver bedt om det
5 Når Dropbox er installeret, kan du åbne den fra Play Butik eller finde den i dine apps.
Når Dropbox er installeret, kan du åbne den fra Play Butik eller finde den i dine apps
6 Du kan enten "logge ind" med din eksisterende Dropbox-konto, når du bliver bedt om det, eller tryk på "Tilmeld" for at oprette en ny gratis konto, og følg derefter vejledningen på skærmen.
Dropbox
Du kan enten "logge ind" med din eksisterende Dropbox-konto, når du bliver bedt om det, eller tryk på "Tilmeld" for at oprette en ny gratis konto, og følg derefter vejledningen på skærmen
Du kan enten "logge ind" med din eksisterende Dropbox-konto, når du bliver bedt om det, eller tryk på "Tilmeld" for at oprette en ny gratis konto, og følg derefter vejledningen på skærmen

Indstilling af Dropbox til automatisk backup af billeder og videoer

1 Tryk på "Apps".
Apps
2 Tryk på "Dropbox".
Apps
3 Tryk på menuikonet øverst til venstre.
Tryk på menuikonet øverst til venstre
4 Tryk på "Settings".
Tryk på Settings
5 Rul ned i menuen "Indstillinger", og tryk på "Turn on Camera Upload".
Rul ned i menuen Indstillinger, og tryk på Turn on Camera Upload
6 Dette vil nu give mulighed for at bestemme, hvilken type indhold du vil uploade, og hvornår du skal uploade det.
7 Dette vil nu uploade billeder til Dropbox, når de tages, forudsat at betingelserne er opfyldt (eks. i illustrationen nedenfor, vil disse blive uploadet, når der er en Wi-Fi-forbindelse, og enheden har mere end 30% batteri).
ette vil nu uploade billeder til Dropbox, når de tages, forudsat at betingelserne er opfyldt
ette vil nu uploade billeder til Dropbox, når de tages, forudsat at betingelserne er opfyldt

Uploader filer til Dropbox

1 Tryk på "Apps".
Apps
2 Tryk på "Mine Filer".
Mine Filer
3 Vælg hvilken type fil du ønsker at uploade.

I dette eksempel uploader vi dokumenter, men du kan også uploade billeder, lyd og videofiler, eller vælge fra dine seneste filer.

Hvis du vil sikkerhedskopierer apps, kontakter eller enhedsindstillinger, kan du gøre dette via dine Samsung eller Google-konti.

Bemærk venligst, at skærmen kan se lidt anderledes ud end nedenstående eksempler afhængigt af dit operativsystem og enheden, men trinene skal være de samme.

Vælg hvilken type fil du ønsker at uploade
Vælg hvilken type fil du ønsker at uploade
4 Vælg de dokumenter eller data, du ønsker at uploade til Dropbox ved at klikke i feltet ud for dokumentet.

Hvis din enhed kører KitKat eller højere, skal du muligvis vælge Menu / tre punkter i øverste højre hjørne, og vælg derefter først.

Vælg de dokumenter eller data, du ønsker at uploade til Dropbox ved at klikke i feltet ud for dokumentet
Vælg de dokumenter eller data, du ønsker at uploade til Dropbox ved at klikke i feltet ud for dokumentet
Vælg de dokumenter eller data, du ønsker at uploade til Dropbox ved at klikke i feltet ud for dokumentet
5 Tryk på "Del ikonet".

(Bemærk, at dette ikon muligvis ikke vises, når der ikke er valgt filer).

Tryk på "Del ikonet"
Tryk på "Del ikonet"
6 Vælg "Tilføj til Dropbox".
Vælg "Tilføj til Dropbox"
Vælg "Tilføj til Dropbox"
7 Du kan nu vælge hvilken mappe i din Dropbox du gerne vil uploade din data til. Den vil som standard vælge den sidste mappe du har brugt. Så snart du er tilfræds med den valgte destination, tryk "Tilføj til".
 tryk Tilføj til
 tryk Tilføj til
8 Din data vil nu blive tilføjet til Dropbox.
Din data vil nu blive tilføjet til Dropbox

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning