Hvordan skjuler jeg mit nummer, når jeg foretager et udgående opkald?

Du kan vælge at skjule din opkaldsidentifikation, når du ringer til nogen. Så kan den, der modtager dit opkald, ikke kan se dit telefonnummer eller dit navn. Bemærk, at når du sender sms-beskeder, vil din opkaldsidentifikation ikke være skjult.

Vær også opmærksom på, at mange smartphones har funktioner til at blokere ukendte numre. Hvis den person, du ringer til, har aktiveret "Bloker ukendte numre" på telefonen, kan du ikke ringe til vedkommende.

Bemærk: Nogle netværksudbydere og lande tillader dig ikke at skjule dit nummer. Hvis du har fulgt alle trinnene nedenfor, og dit nummer stadig vises, bør du undersøge, om dit mobilnetværk tillader denne funktion.

1 Tryk på "Telefon".
2 Dette trin varierer lidt afhængigt af din telefonmodel. Hvis du har en nyere telefonmodel, skal du trykke på "Mere" (eller "tre prikker") i øverste højre hjørne.

På ældre modeller skal du trykke på "menuknappen" i nederste venstre hjørne af enheden.

3 Tryk på "Indstillinger" eller "Opkaldsindstillinger".
4 Dette trin kan variere lidt afhængigt af din telefonmodel.

Hvis du har mulighed for at vælge indstillinger for enten Opkald eller Kontakter, skal du vælge "Opkald".

Hvis du ikke ser denne skærm, skal du gå videre til trin "5".

5 Tryk på "Flere indstillinger" (det kan være nødvendigt at rulle lidt ned) eller "Yderligere indstillinger".
6 Vælg "Opkalds-ID" eller "Vis opkalds-ID" eller "Vis mit opkalds-ID" (det kan variere lidt afhængigt af din model).
7 Vælg "Skjul nummer".

Bemærk: Nogle netværksudbydere og lande tillader dig ikke at skjule dit nummer. Hvis du har fulgt alle trinnene, og dit nummer stadig vises, bør du undersøge, om dit mobilnetværk tillader denne funktion.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

701 404 24Samsung Shop