Hvordan skjuler jeg mit nummer, når jeg foretager et udgående opkald?

Du kan vælge at skjule din opkaldsidentifikation, når du ringer til nogen. Så kan den, der modtager dit opkald, ikke kan se dit telefonnummer eller dit navn. Bemærk, at når du sender sms-beskeder, vil din opkaldsidentifikation ikke være skjult.

Vær også opmærksom på, at mange smartphones har funktioner til at blokere ukendte numre. Hvis den person, du ringer til, har aktiveret "Bloker ukendte numre" på telefonen, kan du ikke ringe til vedkommende.

Bemærk: Nogle netværksudbydere og lande tillader dig ikke at skjule dit nummer. Hvis du har fulgt alle trinnene nedenfor, og dit nummer stadig vises, bør du undersøge, om dit mobilnetværk tillader denne funktion.

1 Tryk på "Telefon".
2 Dette trin varierer lidt afhængigt af din telefonmodel. Hvis du har en nyere telefonmodel, skal du trykke på "Mere" (eller "tre prikker") i øverste højre hjørne.

På ældre modeller skal du trykke på "menuknappen" i nederste venstre hjørne af enheden.

3 Tryk på "Indstillinger" eller "Opkaldsindstillinger".
4 Dette trin kan variere lidt afhængigt af din telefonmodel.

Hvis du har mulighed for at vælge indstillinger for enten Opkald eller Kontakter, skal du vælge "Opkald".

Hvis du ikke ser denne skærm, skal du gå videre til trin "5".

5 Tryk på "Flere indstillinger" (det kan være nødvendigt at rulle lidt ned) eller "Yderligere indstillinger".
6 Vælg "Opkalds-ID" eller "Vis opkalds-ID" eller "Vis mit opkalds-ID" (det kan variere lidt afhængigt af din model).
7 Vælg "Skjul nummer".

Bemærk: Nogle netværksudbydere og lande tillader dig ikke at skjule dit nummer. Hvis du har fulgt alle trinnene, og dit nummer stadig vises, bør du undersøge, om dit mobilnetværk tillader denne funktion.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Ring

General Support

Hvis du har spørgsmål om hvad der sker med kanaler fra YouSee, DR og Waoo, se her

707 019 70

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

Kampagne support

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00