Hvordan tager jeg et billede med Note9 S Pen?

Takket være S Pen behøver du ikke længere at styrte tilbage til billedvinklen efter at have indstillet selvudløseren på kameraet eller klemme jer sammen for at alle kan være der.

Klik på S Pen-knappen for at tage et billede

S Pen er forbundet til din enhed via Bluetooth og kan fungere som fjernbetjening til kameraet op til 10 meter væk.

1 Sæt telefonen et stykke væk.
2 Stil dig pænt inden for rammen.
3 Tryk på S Pen-knappen én gang for at tage et billede.
4 Tryk to gange på S Pen-knappen for at skifte mellem front- og bagsidekamera.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning