Hvordan tager jeg et billede med Note9 S Pen?

Takket være S Pen behøver du ikke længere at styrte tilbage til billedvinklen efter at have indstillet selvudløseren på kameraet eller klemme jer sammen for at alle kan være der.

Klik på S Pen-knappen for at tage et billede

S Pen er forbundet til din enhed via Bluetooth og kan fungere som fjernbetjening til kameraet op til 10 meter væk.

1 Sæt telefonen et stykke væk.
2 Stil dig pænt inden for rammen.
3 Tryk på S Pen-knappen én gang for at tage et billede.
4 Tryk to gange på S Pen-knappen for at skifte mellem front- og bagsidekamera.

Send os en E-mail

Vores mål er at besvare e-mails indenfor 3 arbejdsdage