Hvorfor er mit Note9 baggrundsbillede forvrænget efter setup?

Du kan komme ud for, at dit baggrundsbillede i Note9 ser ud til at være i stykker eller forvrænget.

Det er et midlertidigt problem, der kan løses ved at nulstille enhedens baggrundsbillede. Indtil nu er problemet opstået i tilfælde, hvor baggrundsbilledet er blevet gendannet fra en specifik skykonto.

Du kan nemt nulstille din Note9's baggrundsbillede for at genoprette det.

Indstil baggrundsbillede med Samsung ThemeKlik for at Vise
1

Åbn Indstillinger og tryk på Baggrundsbilleder og temaer.

Åbn Indstillinger, og tryk på Baggrunde og temaer
2

Vælg et baggrundsbillede fra Samsung themes, og tryk på Angiv som baggrundsbillede.

Tryk på Anvend som baggrund
Indstil baggrundsbillede via StartskærmKlik for at Vise
1

Tryk vedvarende på startskærm, og vælg Baggrunde.

Hold fingeren nedtrykket et sted på startskærmen, og vælg Baggrunde
2

Vælg et baggrundsbillede fra alle Samsung themes, og tryk på Angiv som baggrundsbillede.

Vælg det ønskede baggrundsbillede blandt de tilgængelige Samsung-temaer
Tryk på Anvend som baggrund
Indstil baggrundsbillede via GalleriKlik for at Vise
1

Åbn Galleri og vælg det billede, du vil bruge som baggrundsbillede.

Vælg det billede, du ønsker at bruge som baggrund, i galleriet
2

Tryk på "flere muligheder"-ikonet, og vælg Angiv som baggrund.

Tryk på ikonet "Flere muligheder", og vælg Anvend som baggrund
Indstil baggrundsbillede via Google mappeKlik for at Vise
1

Gå til Google mappen i apps menuen, og tryk på Billeder.

Gå til Google-mappen i appmenuen, og tryk på Fotos
2 Vælg det billede, du vil angive som baggrund.
Vælg det billede, du ønsker at bruge som baggrund
3

Tryk på “flere muligheder”-ikonet, og vælg Brug som.

Tryk på ikonet "Flere muligheder", og vælg Anvend som
4

Tryk på Baggrundsbillede.

Tryk på Baggrund

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning