Hvorfor skifter standard baggrunden på min Galaxy S9/S9+?

Standard baggrunde på Galaxy S9/S9+ er specifikt blevet designet til, at forbedre oplevelsen, og gøre brugen nemmere. Hvis du oplever, at din standard baggrund skifter udseende fra låseskærm til startskærm, er dette ikke en fejl på produktet.
Når man bruger evighedsbaggrunde vil mønstret eller billedet, tilpasses eller forstørres mellem de forskellige skærme .
På startskærmen, vil billedet blive forstørret, for at mindske den visuelle forveksling mellem billede og apps.

På startskærmen, vil billedet blive forstørret, for at mindske den visuelle forveksling mellem billede og apps
På startskærmen, vil billedet blive forstørret, for at mindske den visuelle forveksling mellem billede og apps

Når billederne forstørres, for at optimere synligheden af apps, kan nogle områder virke slørede, og hjørner kan virke mørkere i farven.
Af samme årsag, bliver billeder og mønstre sløret når skærmen er låst, eller når "Låse" knappen bliver holdt inde.

Af samme årsag, bliver billeder og mønstre sløret når skærmen er låst, eller når "Låse" knappen bliver holdt inde
Af samme årsag, bliver billeder og mønstre sløret når skærmen er låst, eller når "Låse" knappen bliver holdt inde

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning