Kamerafunktioner på Galaxy S10

Der er en række opgraderede kamerafunktioner på S10-telefonerne, så du kan tage topprofessionelle billeder til enhver tid.

Sceneoptimeringssoftwaren genkender emner på billedet og forbedrer automatisk disse billeders kvalitet.

Ti nye tilstandskategorier er blevet tilføjet til S10-kameraerne og øger hermed det samlede antal tilstande til 30.

Nogle af de nye tilstande omfatter ansigt, baby, kat og hund.

Få mere at vide om Farveoptimering

GIF, ikonet Sceneoptimering i Galaxy S10-kameraet

Live-fokus tilbyder nu et udvalg af sløringseffekter, så du kan skabe et spændende udvalg af kunstneriske billeder.

Live-fokus sløringseffekter i Galaxy S10-kameraet

S10s intelligente kamera indeholder ny software til optimering af dine kompositioner.

Du skal først aktivere funktionen "Fotoforslag" manuelt. Så når du gør dig klar til det næste billede, vises markeringer på skærmen, og du kan tage billedet, når du har fundet det bedste shot.

Se vores video, der viser, hvordan du bruger Shot Suggestion

Forbedrede fotokompositioner med Shot Suggestion i Galaxy S10-kameraet

På Galaxy S10 og S10+ giver tre bagsidekameraer dig tre synsfelter at vælge imellem. Ultravidvinkelobjektivet giver dig et 123°-synsfelt, som hvis du kiggede gennem et menneskes øje. Det giver også mulighed for endnu bredere panoramabilleder.

Du kan uden problemer skifte mellem kameraerne ved at trykke på ikonerne blad, træ og skov på skærmen for at få det rigtige shot.

GIF, ultrabredt objektiv i Galaxy S10-kameraet

På S10’eren kan du optage videoer i superslowmotion i to gange længere tid end på tidligere modeller.

Optag nu op til 0,8 sekunder og afspil i op til 27 sekunder.