Nyd de forskellige delefunktioner i din Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra

Du kan ikke kun dele musik, men også indhold med alle, der bruger de nye funktioner, som er integreret i din Galaxy S20-serie.

Funktionen Music Share gør det nemt for dig at dele din Bluetooth-højttaler, der allerede er forbundet med din enhed, med andre. Funktionen Quick Share giver dig mulighed for at dele indhold med enheder i nærheden via Wi-Fi Direct eller Bluetooth eller med SmartThings-understøttede enheder.

Del musik uden Bluetooth-forbindelse

Du behøver ikke at oprette en Bluetooth-forbindelse for at dele din musik. Tilslut din smartphone til din vens højttaler uden at skulle parre de to enheder. Brug blot Music Share-funktionen på din Galaxy S20-enhed for at spille musik på din smartphone.

Denne funktion er kun tilgængelig på enheder, der understøtter Music Share-funktionen.

Bemærk: Begge telefoner skal have Wi-Fi og Bluetooth aktiveret under delingen.

• Forberedelse (vært): Par med en højtaler, og tænd for  Music Share.
  • Aktivering (gæst): Gå til listen over Bluetooth-enheder, og opret forbindelse til Music Share-højtaleren. Start musikafspilningen.
animeret billede af Music Share i en bil
Tips om Music Share

• Music Share kan kun bruges på Galaxy-enheder, der understøtter Music Share-funktionen.
  • Music Share er en ny funktion baseret på Wi-Fi og Bluetooth, og den afhænger af et Wi-Fi-chipsæt.
  • Funktionen Music Share kan bruges med ethvert musik app.
  • Enheder baseret på Android Q understøtter denne Music Share-funktion, og tilgængelighed kan variere afhængigt af enhedsmodellen.

Højdepunkter ved funktionen Quick Share

Quick Share giver dig mulighed for at dele billeder, videoer og filer øjeblikkeligt med dine venner. Du kan dele filer med op til 5 personer samtidigt uden at skulle parre enheder.

billede af en værtsenhed, der deler filer med andre enheder
Hvordan bruger jeg Quick Share-funktionen?

Trin 1. Åbn meddelelsespanelet på den anden enhed, stryg nedad, og tryk derefter på Quick Share for at aktivere denne funktion.

Trin 2. Åbn appen Galleri, og vælg et billede, du vil dele. Tryk på  Del -knappen,og vælg den enhed, som du vil overføre billedet til. Accepter filoverførselsanmodningen på målenheden.

billede af en Galaxy S20-enhed med opsætning af Quick Share

Bemærk:

• Hvis enheden du ønsker dele med ikke er synlig på din telefon, skal du sørge for, at enheden har Quick Share eller Telefonsynlighed aktiveret i meddelelsespanelet. Sørg også for, at skærmen er tændt på den anden enhed. Ekstra gebyrer kan opkræves, når du deler filer via mobilnetværket.
  • Enheder baseret på Android Q understøtter denne Quick Share-funktion, og tilgængelighed kan variere afhængigt af enhedsmodellen.
  • Modtagende enheder skal understøtte Wi-Fi Direct. Skærmen på modtagende enheder skal være tændt.
  • Wi-Fi skal være tændt.
  • Du kan dele op til 1 GB data ad gangen og højst 2 GB pr. dag.