Fjern konti fra din Galaxy-telefon eller -tablet

Du kan afbryde forbindelsen mellem dine Samsung-, Google- eller e-mailkonti fra din enhed, når du vil. Bemærk, at fjernelse af en konto betyder, at du ikke vil have adgang til brugeroplysninger eller data, som er knyttet til den pågældende konto. Noter dine kontooplysninger (ID og adgangskode) til fremtidig reference på et sikkert sted, før du fortsætter. Følg nedenstående trin for at fjerne dine konti.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Følg disse trin for at opdatere din mobilenheds software:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Fjern din Samsung-konto

Selvom du fjerner en Samsung-konto fra din enhed, kan du altid logge ind igen med dit id og din adgangskode for at oprette forbindelse til din konto igen senere. Fjernelse af en konto og permanent sletning af en konto er ikke det samme. På et sikkert sted skal du notere dine kontooplysninger (ID og adgangskode) til fremtidig reference.

Følg nedenstående trin for at fjerne din Samsung-konto.

konti og sikkerhedskopiering under indstillinger konti og sikkerhedskopiering under indstillinger

Trin 1. Gå til Indstillinger og tryk på Konti og sikkerhedskopiering.

administrer konti administrer konti

Trin 2. Tryk på Administrer konti og vælg din Samsung-konto.

fjern konto fjern konto

Trin 3. Tryk på Fjern konto, og tryk på Fjern konto i pop op-vinduet.

log ud af galaxy log ud af galaxy

Trin 4. Tryk på Log ud, og indtast adgangskoden til din Samsung-konto igen.

Bemærk: Menukonfigurationen kan variere afhængigt af din enheds model og softwareversion.

Fjern din Google-konto

Fjernelse af din Google-konto ligner processen med at fjerne din Samsung-konto. Ligeledes kan du altid logge ind med dit id og din adgangskode for at genoprette forbindelsen mellem din Google-konto og din enhed.

Følg nedenstående trin for at fjerne din Google-konto.

konti og sikkerhedskopiering under indstillinger konti og sikkerhedskopiering under indstillinger

Trin 1. Gå til Indstillinger og tryk på Konti og sikkerhedskopiering.

administrer konti administrer konti

Trin 2. Tryk på Administrer konti og vælg din Google-konto.

fjern konto fjern konto

Trin 3. Tryk på Fjern konto, og tryk på Fjern konto igen for at bekræfte.

Bemærk: Hvis Googles program for avanceret beskyttelse er aktiveret, kan du modtage en bekræftelsesanmodning ved hjælp af den registrerede sikkerhedsnøgle (en fysisk nøgle af USB-typen, der indeholder krypterede kontooplysninger), før du fjerner din konto.

sikkerhedsnøgle

Fjernelse af andre konti

Andre brugerkonti, som er forbundet til din enhed, kan fjernes ved at følge trinene ovenfor. Yderligere bekræftelsestrin, såsom indtastning af din adgangskode eller e-mailbekræftelse, kan være påkrævet i henhold til hver kontos privatlivs- og sikkerhedsbestemmelser.

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.