Se de nye kamerafunktioner i Galaxy Z Flip

Den smarte, nye foldbare smartphone, Galaxy Z Flip, giver en hidtil uset kameraoplevelse, som optager dine bedste selfies og øjeblikke fra enhver tænkelig vinkel med ultravidvinkellinse og nat-hyperlapse.

Tag håndfri fotos og videoer

Denne foldbare enhed er perfekt til håndfri fotografering, når du bruger coverskærmen, eller når den er foldet i tilstanden Flex (Freestop). Du kan nemt tage fotos med Galaxy Z Flip ved at give en stemmekommando eller vise din håndflade for skærmen.

Bemærk: Flex-tilstanden understøttes kun med et bestemt udvalg af vinkler.

billede af enheden i freestop-tilstand

Sådan vælger du Optagelsesmetoder

Trin 1. Åbn telefonen og gå til Kamera-appen.

Trin 2. Tryk på ikonet for Indstillinger øverst til venstre.

Trin 3. Tryk på menuen Optagelsesmetoder

Du kan tænde for optagelsesmetoder som f.eks. Stemmekontrol og Vis håndflade.

• Tryk på knappen for stemmekontrol, så du kan tage et foto ved at sige nøgleord som "Smil", "Cheese" eller "Optag". Du kan også optage en video ved at sige "Optag video".
  • For at aktivere genkendelse af håndflade skal du trykke på knappen for Vis håndflade. Nu kan du tage et foto ved at vise din håndflade for skærmen. Hvis du viser din håndflade, når du bruger coverskærmen, starter der en timer, så du kan se præcist, hvornår fotoet bliver taget.
Skærmbillede af forskellige optagelsesmetoder

Forbedret natfotografering

Kameraet i Galaxy Z Fliper også effektivt om natten. Når du bruger det sammen med freestop-foldning som en trefod, giver nat-fotografering dig en ny slags natoptagelser.

Når du bruger nattilstanden kan du tage op til 14 fotos/5 sek., der kan kombineres i ét enkelt klart og tydeligt foto.

For at aktivere nattilstanden skal du åbne appen Kamera, trykke på menuenMEREog vælge ikonet for nattilstand.

Du kan udnytte "Nat-hyperlapse'-funktionen i kameraet til at tage dynamiske natvideoer.

For at aktivere tilstanden nat-hyperlapse, skal du åbne appen Kamera, trykke på menuen MERE og vælge hyperlapse og trykke på ikonet måne.

billede af måneikon på enheden

Bemærk: Når du optager i tilstanden "Nat-hyperlapse", skal du holde telefonen stille. Det anbefales at folde telefonen lodret og placere den på en fast overflade.

Optag fotos og videoer med en bred vifte af skærmindstillinger

Skærmbillede af billdedformat

Tilgængelige typer af billedformat

• 3:4 : kun foto (foto som standard)
  • 9:16 : foto, video (video som standard)
  • 1:1 : foto, video
  • 9:22 : foto, video
  • 16:9 : kun video

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her for dig og dine Samsung-produkter.
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Live Chat

Live-Chatten er åben:
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Information

På grund af den nuværende COVID-19-situation, også kendt som Corona-virus, kan der periodisk opleves længere kø tid en normalt på vores telefonlinjer.
Vi kan i øjeblikket ikke garantere at du kan tale med en dansk tekniker, men vores nordiske kollegaer vil kunne hjælpe dig på engelsk.

Vi beklager den ulejlighed, dette måtte medføre, og håber på din forståelse under denne ekstraordinære situation.

Ring

General Support

707 019 70

Vi er her for dig og dine Samsung-produkter.
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning.

Grundet den nuværende situation omhandlende Covid-19, også kendt som Corona Virus, opfordrer vi alle kunder som har brug for, eller som muligvis kommer til at få brug for service af et Samsung produkt, til at tænke over vigtigheden af at være rask under et teknikerbesøg eller, når man besøger et af vores service centre.
Se mere

Kampagne support

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00