Se de nye kamerafunktioner i Galaxy Z Flip

Den smarte, nye foldbare smartphone, Galaxy Z Flip, giver en hidtil uset kameraoplevelse, som optager dine bedste selfies og øjeblikke fra enhver tænkelig vinkel med ultravidvinkellinse og nat-hyperlapse.

Tag håndfri fotos og videoer

Denne foldbare enhed er perfekt til håndfri fotografering, når du bruger coverskærmen, eller når den er foldet i tilstanden Flex (Freestop). Du kan nemt tage fotos med Galaxy Z Flip ved at give en stemmekommando eller vise din håndflade for skærmen.

Bemærk: Flex-tilstanden understøttes kun med et bestemt udvalg af vinkler.

billede af enheden i freestop-tilstand

Sådan vælger du Optagelsesmetoder

Trin 1. Åbn telefonen og gå til Kamera-appen.

Trin 2. Tryk på ikonet for Indstillinger øverst til venstre.

Trin 3. Tryk på menuen Optagelsesmetoder

Du kan tænde for optagelsesmetoder som f.eks. Stemmekontrol og Vis håndflade.

• Tryk på knappen for stemmekontrol, så du kan tage et foto ved at sige nøgleord som "Smil", "Cheese" eller "Optag". Du kan også optage en video ved at sige "Optag video".
  • For at aktivere genkendelse af håndflade skal du trykke på knappen for Vis håndflade. Nu kan du tage et foto ved at vise din håndflade for skærmen. Hvis du viser din håndflade, når du bruger coverskærmen, starter der en timer, så du kan se præcist, hvornår fotoet bliver taget.
Skærmbillede af forskellige optagelsesmetoder

Forbedret natfotografering

Kameraet i Galaxy Z Fliper også effektivt om natten. Når du bruger det sammen med freestop-foldning som en trefod, giver nat-fotografering dig en ny slags natoptagelser.

Når du bruger nattilstanden kan du tage op til 14 fotos/5 sek., der kan kombineres i ét enkelt klart og tydeligt foto.

For at aktivere nattilstanden skal du åbne appen Kamera, trykke på menuenMEREog vælge ikonet for nattilstand.

Du kan udnytte "Nat-hyperlapse'-funktionen i kameraet til at tage dynamiske natvideoer.

For at aktivere tilstanden nat-hyperlapse, skal du åbne appen Kamera, trykke på menuen MERE og vælge hyperlapse og trykke på ikonet måne.

billede af måneikon på enheden

Bemærk: Når du optager i tilstanden "Nat-hyperlapse", skal du holde telefonen stille. Det anbefales at folde telefonen lodret og placere den på en fast overflade.

Optag fotos og videoer med en bred vifte af skærmindstillinger

Skærmbillede af billdedformat

Tilgængelige typer af billedformat

• 3:4 : kun foto (foto som standard)
  • 9:16 : foto, video (video som standard)
  • 1:1 : foto, video
  • 9:22 : foto, video
  • 16:9 : kun video