Tag forholdsregler, når du bruger Galaxy Z Flip-enheden

Galaxy Z Flip er den første smartphone med uendelig flex-visning baseret på ultratyndt glas.

Eftersom denne enhed er produceret med materiale af foldbart glas, har den brug for ekstra pleje og vedligeholdelse for at yde det bedst mulige.

Hvis du følger de vigtige råd, der er angivet herunder, kan du sørge for, at din foldbare enhed bliver ved med at se fantastisk ud og fungere godt.

Tryk ikke på skærmen med en hård eller skarp genstand

Det anbefales ikke at lægge pres på hovedskærmen eller trykke på skærmen eller frontkameralinsen med hårde eller skarpe genstande som f.eks. en pen eller fingernegl.

Vær opmærksom på, at overdreven kraft eller tryk ved brug af værktøjerne på hovedskærmen kan resultere i ridser eller skader på det beskyttende lag på ultratynde glas. Tryk let på skærmen for at holde den i god stand.

GIF-billede, hvor der trykkes på enheden

Bemærk: Afhængigt af typer af ridser eller skader dækkes service måske ikke af garantien, og der skal eventuelt regnes med ekstraomkostninger for service.

Du må ikke folde enheden ud ved at sætte din finger ind mellem skærmene

GIF-billede, hvor enheden åbnes

Hvis du folder enheden ud ved at sætte din finger ind mellem skærmene kan det resultere i, at skærmen bliver ridset eller punkteres.

Det anbefales at folde enheden ud eller åbne den ved at holde i siderne af den.

Fjern alle fremmedlegemer mellem skærmene

Når enheden foldes sammen må du ikke lægge fremmedlegemer som f.eks. kreditkort, mønter eller nøgler på hovedskærmen. Skærmen kan blive beskadiget.

Fold enheden sammen, før du lægger den i en taske eller lægger den væk. Sørg for ikke at lægge enheden fra dig, uden at den er foldet sammen, da der så vil være risiko for, at noget andet kan ridse eller punktere skærmen.

Billede af kort eller nøgler placeret på enhedens hovedskærm

Andre tips om pleje og om at holde telefonen i god standKlik for at Vise

Hold en sikker afstand mellem din enhed og ting, der påvirkes af magneter.

Magnetiske ting, som f.eks. kreditkort, passbooks, adgangskort, boardingpas, eller parkeringskort kan blive beskadiget eller deaktiveret af magneterne i enheden, så du må ikke placere din enhed i nærheden af magnetstriber.

Enheden kan også påvirke medicinsk udstyr såsom pacemakere eller ICD-enheder. Hvis du bruger noget af den slags medicinsk udstyr, skal du holde din enhed på sikker afstand af dem og konsultere din læge, før du bruger enheden.

Der må ikke komme væsker eller små partikler ind i enheden.

Galaxy Z Flip-enheden er ikke vand- og støvtæt.

Touchskærmen virker måske ikke under fugtige forhold eller ved eksponering for vand.

Det anbefales at beholde den film der er sat på for at beskytte din skærm.

Sæt ikke noget andet selvklæbende, for eksempel beskyttelsesfilm eller klistermærker, på skærmen.

Brug beskyttelsesfilm der er godkendt af Samsung for at afbøde påvirkninger udefra på hovedskærmen.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her for dig og dine Samsung-produkter.
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Live Chat

Live-Chatten er åben:
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Information

På grund af den nuværende COVID-19-situation, også kendt som Corona-virus, kan der periodisk opleves længere kø tid en normalt på vores telefonlinjer.
Vi kan i øjeblikket ikke garantere at du kan tale med en dansk tekniker, men vores nordiske kollegaer vil kunne hjælpe dig på engelsk.

Vi beklager den ulejlighed, dette måtte medføre, og håber på din forståelse under denne ekstraordinære situation.

Ring

General Support

707 019 70

Vi er her for dig og dine Samsung-produkter.
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning.

Grundet den nuværende situation omhandlende Covid-19, også kendt som Corona Virus, opfordrer vi alle kunder som har brug for, eller som muligvis kommer til at få brug for service af et Samsung produkt, til at tænke over vigtigheden af at være rask under et teknikerbesøg eller, når man besøger et af vores service centre.
Se mere

Kampagne support

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00